Δευτέρα 8 Ιουνίου 2015

Κίκων tours... Το καλό ταξίδι είναι δική μας υπόθεση
Αρχική » Ταξίδια » Εκδρομές στην Βουλγαρία » Ανατολική Ρωμυλία νοτίως του Έβρου ποταμού 4μ
Ανατολική Ρωμυλία νοτίως του Έβρου ποταμού 4μ - 4 Ημέρες
Ανατολική Ρωμυλία νοτίως του Έβρου ποταμού 4μ
Τιμή:150 € 150 €
Μεταφορά:Οδικώς
Διατροφή:Ημιδιατροφή
Αναχωρήσεις:9/7
Κατεβάστε το αρχείο  (607.0 KB)  
Εκτυπώστε το
Αποστολή σελίδαςΑποστολή σελίδας
Περιγραφή

Εκδρομή- ιχνηλασία στα ‘χνάρια των πατρογονικών εστιών στην Κεντρική Ρωμυλία Νοτίως του ποταμού Έβρου
ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ
Ουρούμκιόι, Κόζλουτζα, Κάτω Αρβανιτοχώρι, Χάσκοβο, Βοδενά, Δραγοήνοβο, Στενήμαχο, Μπάτσκοβο, λίμνη Μπατάκ, Πέστερα & Πάζαρτζικ

 9 – 12 Ιουλίου 2015
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
1η ΜΕΡΑ ΠΕΜΠΤΗ 09.07.2015 
Συγκέντρωση στο γραφείο μας στις 06:30  και αναχώρηση. Είσοδος στη Βουλγαρία από τα σύνορα Ορμενίου. Επίσκεψη στα χωριά της επαρχίας Χασκόβου ΟυρούμκιόιΚόζλουτζακάτω Αρβανιτοχώρι στη σειρά. Άφιξη στο Χάσκοβο. Επίσκεψη στο άγαλμα της Παναγίας. Γεύμα ατομικά. Διέλευση στη συνέχεια από τα χωριά Βοδενά & Δραγοήνοβο και άφιξη στην πόλη της Φιλιππούπολης. Τακτοποίηση στα δωμάτια. Ελεύθερος χρόνος για την αγορά της πόλης και για ξεκούραση. Δείπνο & διανυκτέρευση.
2η ΜΕΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.07.2015 
Πρόγευμα στο ξενοδοχείο μας και αναχώρηση με το πούλμαν στις 08:30 για το Βυζαντινό μοναστήρι του Μπάτσκοβο όπου ξενάγηση και προσκύνημα. Επιστροφή για τη Στενήμαχο, όπου και επίσκεψη στην Παναγία της Πετρίτσας. Χρόνος ελεύθερος εκεί για να δούμε τις περίφημες ζωγραφιστές εκκλησιές της και να περιπλανηθούμε στην παλιά πόλη. Επιστροφή στο πολυκατάστημα Mall. Ελεύθερος χρόνος για ψώνια & γεύμα ατομικά.  Ξεκούραση. Το βράδυ δείπνο στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.
3η ΜΕΡΑ ΣΑΒΒΑΤΟ 11.07.2015
Σήμερα το πρόγραμμά μας αναχωρεί για τo Πάζαρτζικ, όπου καφές και επίσκεψη στο αρχαιολογικό μουσείο. Συνεχίζουμε για τηνΠέστερα και εν συνεχεία την Ηρωική πόλη Μπατάκ όπου και περιήγηση. Από εκει περνώντας και θαυμάζοντας την πανέμορφη ομώνυμη λίμνη θα καταλήξουμε στη Λουτρόπολη του Βέλιγκραντ. Φαγητό ατομικά. Επιστροφή στη Φιλιππούπολη. Δείπνο & διανυκτέρευση.
4η ΜΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ 12.07.2015
Πρόγευμα και στη συνέχεια αναχώρηση για ξενάγηση στην παλιά πόλη όπου θα δούμε: Το λόφο της Ευμολπιάδος, το σπίτι μουσείοΚοεμτζόγλου, το ναό Αγίου Κων/νου & Ελένης. Επίσης το Φαρμακείο, το σπίτι Μαυρίδη (Λαμαρτίνος), το θέατρο Μάρκου Αυρηλίου, το Ιμαρέτ τζαμί & το στάδιο. Από εκεί θα επισκεφτούμε το αρχαιολογικό μουσείο με τους Θρακικούς θησαυρούς του Παναγιούριστε.  Στη συνέχεια ελεύθερος χρόνος στην αγορά  της πόλης μέχρι το μεσημέρι. Συγκέντρωση και γεύμα. Αναχώρηση για επιστροφή με ανάλογες στάσεις όπου και ενδιαφέρον.  Άφιξη στα σύνορα Έλεγχος και είσοδος στην Ελλάδα.
  ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ
ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ: 150 €  ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ: 190 € 

Περιλαμβάνονται:

* Μεταφορά με πούλμαν υπερυψωμένο.* Τρείς  διαν/ρεύσεις σε δίκλινα δωμάτια PARK HOTEL PLOVDIV 4****. Τρία προγεύματα σε μπουφέ. * Τρία δείπνα (μενού). * Ταξιδιωτική ασφάλιση πλήρης. *Αρχηγό του γραφείου συνοδό-ξεναγό. *ΦΠΑ εντός.

Δεν περιλαμβάνονται:

* Εισόδους μουσείων.* Έξτρα ποτά & φιλοδωρήματα. *Ότι δεν αναφέρεται ρητά

ταξίδια ΚΙΚΩΝ
Τηλ:25510-25455, 25338, 88270 ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ
www.kikon.gr             info@kikontours.gr  &  kikon@otenet.gr


« Πίσω   Επάνω 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου