Παρασκευή 19 Ιουνίου 2015


Αναζήτηση Δρομολογίων

     
 
Pamediakopes.gr > Λιμάνια > Sifnos port

Πληροφορίες για το λιμάνι της Σίφνου

Οι Καμάρες είναι το λιμάνι της Σίφνου και ταυτόχρονα το μεγαλύτερο παραλιακό χωριό της. Στο λιμάνι μπορείτε να βρείτε ATMs, πρακτορεία πλοίων, καταστήματα, παντοπωλεία, ταβέρνες κτλ. Η διάρκεια του ταξιδιού με τα συμβατικά οχηματαγωγά πλοία από Πειραιά είναι πέντε ώρες και με τα ταχύπλοα τρεις ώρες περίπου.
Σε περίπτωση που χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες από το λιμεναρχείο για τις αναχωρήσεις και αφίξεις πλοίων από και προς το λιμάνι της Σίφνου, μπορείτε να καλείτε στο τηλέφωνο (22840) 33617.

Πρόσβαση στο λιμάνι Σίφνου

  • Υπάρχει τακτική συγκοινωνία για τις περισσότερες περιοχές και παραλίες του νησιού με τοπικά λεωφορεία κοντά στο λιμάνι.
  • Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ταξί από το λιμάνι ή να καλέσετε ραδιοταξί. Ακόμη, μπορείτε να νοικιάσετε αυτοκίνητο μέσω της μηχανής αναζήτησης αυτοκινήτων του Pamediakopes.gr και να το παραλάβετε από το λιμάνι.
  • Πραγματοποιούνται επίσης αρκετές ημερήσιες εκδρομές για τις παραλίες της Σίφνου και γειτονικά νησιά με καϊκάκια που ξεκινούν από το λιμάνι.
  • Για όσους διαθέτουν ιδιωτικό σκάφος, ο ανεφοδιασμός γίνεται στα λιμάνια των Καμαρών και του Φάρου.

Προορισμοί από λιμάνι Σίφνου

  • Οι εταιρίες Zante και GA Ferries εκτελούν δρομολόγια από Πειραιά με ενδιάμεσους σταθμούς την Κύθνο, Σίφνο, Σέριφο, Μήλο, Κίμωλο, Φολέγανδρο, Σίκινο, Ίο, Ανάφη και Θήρα.
  • Επίσης με την Aegean Speed Lines μπορείτε να ταξιδέψετε από Πειραιά προς Σίφνο, Σέριφο, Κίμωλο, Μήλο και Φολέγανδρο.
  • Η Hellenic Seaways συνδέει την Σίφνο με Πειραιά και Μήλο, ενώ η Ventouris Ferries τη συνδέει με Πειραιά, Κύθνο, Κίμωλο και Μήλο.

Κλείστε ακτοπλοϊκά εισιτήρια από και προς το λιμάνι της Σίφνου

Το Pamediakopes.gr προσφέρει ακτοπλοϊκά εισιτήρια προς τη Σίφνο για όλα τα δρομολόγια των πλοίων που πραγματοποιούνται από οποιοδήποτε λιμάνι της Ελλάδας. Μπορείτε να κάνετε εύκολα αναζήτηση και να επιλέξετε το ακτοπλοϊκό δρομολόγιο που σας εξυπηρετεί, εύκολα και άμεσα. Η κράτηση πραγματοποιείται σε πραγματικό χρόνο χρησιμοποιώντας την πιστωτική σας κάρτα ή κάνοντας την κράτηση με τη βοήθεια του προσωπικού του Pamediakopes.gr. Το εισιτήριό σας είναι έντυπο και παραλαμβάνεται είτε από τα γραφεία μας είτε κατευθείαν από το λιμάνι της αναχώρησης, απλά με τη χρήση του κωδικού που σας αποστέλλεται στην ηλεκτρονική σας διεύθυνση. Επίσης, μπορείτε να επιλέξετε να σας το αποστείλουμε με courier (ACS) με την οποία διαθέτουμε ειδικές μειωμένες τιμές

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου