Παρασκευή 19 Ιουνίου 2015

Text Box:
Aktoploika.gr
Ακτοπλοϊκά Εισιτήρια ► Aktoploika.gr


Ακτοπλοικα Εισητηρια  |  Ιταλία  |  Κυκλαδες  |  Σποραδες  |  Δωδεκανησα  |  Κρητη  |  Επτανησα  |  Β.Αιγαιο  |  Ακτοπλοικες Εταιρείες
 Δρομολογια Πλοιων  |  Για Εμας  |  Χρησιμες Συνδεσεις  |  Επικοινωνια
Αναζητηστε φθηνα ακτοπλοϊκα εισιτηρια για ολα τα Ελληνικα νησια στις καλυτερες τιμες. Online ακτοπλοικα εισητηρια απο Πειραια, Ραφηνα, Λαυριο και ολα τα μεγαλα λιμανια της χωρας προς ολα τα Ελληνικα νησια. Καντε τωρα ευκολα και γρηγορα την κρατηση σας μεσα απο το ευχρηστο περιβαλλον του Aktoploika.gr και κερδιστε χρονο και χρημαΑναζητηστε οικονομικα εισιτηρια πλοιων, ανακαλυψτε ολες τις τελευταιες προσφορες των ακτοπλοικων εταιρειων και βρειτε χρησιμες πληροφοριες για ολα τα λιμανια και τα δρομολογια των πλοιων. Για πρώτη φορά στην Ελλάδα υπαρχει η δυνατοτητα αγορας εισιτηριου online, καντε κρατηση τωρα!
Το ηλεκτρονικό ακτοπλοϊκό εισιτήριο είναι γεγονός. Κάντε online κράτηση τώρα!!!
Αεροπορικα Εισητηρια
Ηλεκτρονικό Ακτοπλοϊκο Εισιτήριο

Η υπηρεσία του ηλεκτρονικού ακτοπλοϊκού εισιτηρίου είναι πλέον γεγονός. Με την υπηρεσία 
e-ticket κλείνετε τα εισιτήρια σας με απλές, γρήγορες και πάνω απ’ όλα ασφαλείς διαδικασίες, χωρίς να χρειάζεται να τρέχετε σε πρακτορεία, χάνοντας πολύτιμο χρόνο και περιμένοντας στην ουρά. Τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια που εκδίδονται σε ηλεκτρονική μορφή αρχιζουν να γινονται πολυ δημοφιλη, καθώς τα οφέλη είναι πολλαπλά. Πρώτον, τέλος στα χάρτινα εισιτήρια που συχνά χάνονται και στις άσκοπες αναμονές στα ταξιδιωτικά γραφεία. Ακόμα και σε περίπτωση που χρειαστεί να επανεκδώσετε το εισιτήριό σας ένα κλικ στον εκτυπωτή αρκεί.
Η διαδικασία είναι πολύ απλή: κάνετε την κράτησή σας μέσω του διαδικτύου και σας αποστέλλεται ένας μοναδικός κωδικός κράτησης, με αυτόν τον κωδικό περνάτε από έλεγχο στο κιόσκι της εκάστοτε ναυτιλιακής εταιρείας που βρίσκεται στο λιμάνι, όπου και σας προμηθεύουν χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση την κάρτα επιβίβασης και επιβιβάζεστε στο πλοίο. Η πληρωμή γίνεται ασφαλώς μέσω πιστωτικής κάρτας, κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό ή ακόμα και pay pal, ώστε να παρέχεται πλήρης αξιοπιστία στην χρήση της online κράτησης.
Τις υπηρεσίες του ηλεκτρονικού ακτοπλοϊκού εισιτήριου προσφέρουν σχεδόν όλες οι ναυτιλιακές εταιρείες, οι οποίες στοχεύουν στην καλύτερη αντιμετώπιση του αγοραστικού κοινού και θέλοντας να βελτιώσουν τη φήμη και την ποιότητα των υπηρεσιών τους. Τέλος, μέσω του ηλεκτρονικού αυτού συστήματος, ο χρήστης μπορεί να συγκρίνει τις τιμές των εισιτηρίων από διαφορετικές εταιρείες που αφορούν στον ίδιο προορισμό και να επιλέξει αυτό που τον συμφέρει καλύτερα.

Το υποψήφιο επιβατικό κοινό, λοιπόν, έχει μέσω του ηλεκτρονικού ακτοπλοϊκού εισιτηρίου την δυνατότητα να ταξιδεύει με χαμηλότερο κόστος και να απολαμβάνει ταχύτατη και σωστή εξυπηρέτηση, όπως του αξίζει. Καντε τωρα
online την κρατηση σας μεσα απο το Aktoploika.gr
Το Λιμάνι του Πειραιά
Το Λιμάνι του Πειραιά, ή το Πόρτο Λεόνε, είναι το μεγαλύτερο φυσικός λιμάνι στην Ελλάδα. Το λιμάνι βρίσκεται μόνο επτά μίλια μακριά από την Αθήνα, την πρωτεύουσα της χώρας, και περίπου μισή ώρας από το Διεθνές Αεροδρόμιο, Ελ. Βενιζέλος.

Οι επιβάτες που ταξιδεύουν από το αεροδρόμιο μπορούν να πάρουν το μετρό μέχρι τον σταθμό Μοναστηράκι, κι από εκεί την Πράσινη Γραμμή του ηλεκτρικού όπου θα τους μεταφέρει απευθείας στον Πειραιά που είναι άλλωστε ο τελευταίος σταθμός της γραμμής. Για τους επιβάτες που προτιμούν να μετακινούνται με το λεωφορείο, το  
X96 εκτελεί απευθείας δρομολόγια στο λιμάνι. Επίσης στην περίπτωση που βρίσκεστε στο κέντρο της Αθήνας με κατεύθυνση τον Πειραιά πρέπει και πάλι να πάρετε την Πράσινη Γραμμή.
Είναι σημαντικό να γνωρίζετε εκ των προτέρων από ποιά πύλη αναχωρεί το καράβι σας. Δεν υπάρχει μάλιστα κανένας λόγος να πληρώσετε για ταξί όταν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το δωρεάν λεωφορείο του λιμανιού.

Οι πύλες είναι:
E1 - ΔωδεκάνησαE2 - Κρήτη, Χίος, Μυτιλήνη, Ικαρία, ΣάμοςE3 - Κρήτη, Κύθηρα (είσοδος των οχημάτων)E4 - Κύθηρα (μόνο έξοδος οχημάτων)E5 - σταθμός αναχώρησης λεωφορείωνE6 - Κυκλάδες, ΡέθυμνοE7 - Κυκλάδες, ΡέθυμνοE8 - Κόλπος ΑργοσαρωνικούE9 - Κυκλάδες, Σάμος, ΙκαρίαE10 - Κυκλάδες, Σάμος, Ικαρία

Εάν δεν έχετε κάνει κράτηση εισιτηρίου, μην ανησυχείτε γιατί υπάρχουν σημεία πώλησης εισιτηρίων στη κυρία είσοδος του λιμανιού. Μπορείτε να βρείτε το προγράμματα αναχωρήσεων και αφίξεων των καραβιών στο διαδίκτυο.
Τέλος, το λιμάνι του Πειραιά διαθέτει δωρεάν WI-Fi, και έτσι όλοι μπορούν να έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο.

Ακτοπλοϊκές Εταιρείες:
Ακτοπλοικα Εισητηρια
για Δωδεκανησα
:

Ψεριμος
Αγαθονησι
Λεβιθα
 Εισητηρια Πλοιων για Κρητη:
Ακτοπλοικα Εισιτηρια
για Επτανησα
:

Κερκυρα
Ζακυνθος
Κεφαλονια
Λευκαδα
Ιθακη
Παξοι
Κυθηρα

ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΝΗΣΙΑ
:
Αιγινα
Πορος
Υδρα
Σπετσες
Αγκιστρι
Ακτοπλοικα Εισιτηρια
για Κυκλαδες:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου