Παρασκευή 19 Ιουνίου 2015

Ακτοπλοϊκες Εταιρείες Πειραιάς - Κουφονήσι

date3 Εβδομαδιαία Δρομολόγια
clock6 ώρες 55 λεπτά διάπλους
date3 Εβδομαδιαία Δρομολόγια
clock6 ώρες 35 λεπτά διάπλους
date7 Εβδομαδιαία Δρομολόγια
clock5 ώρες διάπλους

Πλοία από Πειραιάς προς Κουφονήσι

Λάβετε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια οχηματαγωγών μεταξύ Ελλάδα και Κυκλάδες στη διαδρομή πορθμείων Πειραιάς σε Κουφονήσι με Direct Ferries και να συγκρίνουν εναλλακτικές λύσεις όπου αυτά είναι διαθέσιμα πάρα πολύ.Χρησιμοποιώντας μας αναζήτηση εισιτηρίων μπορείτε να δείτε σε πραγματικό χρόνο τις τιμές, τη διαθεσιμότητα και το βιβλίο από Πειραιάς σε Κουφονήσι ή, εναλλακτικά, συγκρίνετε τις διαδρομές ή τα λιμάνια με άλλες επιλογές.
Είναι γρήγορο και εύκολο να πάρετε μια τιμή πλοίο! Απλά επιλέξτε τη θέση σας από την αναχώρηση από το αναζήτηση εισιτηρίων, Πειραιάς Κουφονήσι από το μενού διαδρομή, τον αριθμό των ατόμων που ταξιδεύουν και στη συνέχεια απλά πατήστε αναζήτηση.

Μέσος όρος Πειραιάς Κουφονήσι Τιμές

Τιμή (€)ΜαϊΙουλΣεπ050100150200
Οι τιμές που εμφανίζονται αντιπροσωπεύουν την μέση τιμή απλής μετάβασης που καταβάλλεται από τους πελάτες μας. Η πιο κοινή κράτηση στο Πειραιάς Κουφονήσι διαδρομή είναι ένα αυτοκίνητο και 2 επιβάτες.

Πειραιάς Κουφονήσι Ferry οδηγός

Το Πειραιάς Κουφονήσι πορθμείο διαδρομή συνδέει Ελλάδα με Κυκλάδες και λειτουργεί σήμερα από 3 ακτοπλοϊκές εταιρείες. Blue Star Ferries Λειτουργούν διέλευση τους μέχρι 3 φορές εβδομάδα, Sea Jets 3 Φορές εβδομάδα & η Hellenic Seaways υπηρεσία είναι διαθέσιμη μέχρι 7 φορές εβδομάδα.

Υπάρχουν ένα συνδυασμό 13 δρομολόγια διατίθενται ανά εβδομάδα για το Πειραιάς Κουφονήσι διέλευση μεταξύ Ελλάδα και Κυκλάδες και με 3 ακτοπλοϊκές εταιρείες για την προσφορά είναι σκόπιμο να συγκρίνετε όλα για να βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να πάρετε το καλύτερο φαγητό στο χρόνο που θέλετε να ταξιδέψετε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου