Παρασκευή 5 Ιουνίου 2015

Αεροπορικά Εισιτήρια Σιένα

Κλείστε φθηνά αεροπορικά εισιτήρια για Σιένα. Ταξίδι για διακοπές ή για εργασία. Για όποιον λόγο και να ταξιδεύετε το Travelkiki βρίσκει για εσάς αεροπορικά εισητήρια για Σιένα εύκολα και γρήγορα. Οργανώστε το ταξίδι σας και αφήστε το Travelkiki να σας κλείσει τα πιο φθηνά αεροπορικά εισιτήρια για Σιένα!
Σιένα
Χάρτης προορισμώνΛίστα χωρώνΕπιλέξτε τον προορισμό που σας ταιριάζει

Πτήσεις από Ελλάδα για Σιένα


Η Σιένα ήταν πάντα το αντίπαλο δέος της Φλωρεντίας – και συνεχίζει να είναι μέχρι και σήμερα. Τον ορίζοντά της συνθέτουν μεσαιωνικοί πύργοιπλατείες και ονειρεμένα τοπία και δεν είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς πως εκατοντάδες χιλιάδες ταξιδιώτες κλείνουν κάθε χρόνο φθηνά αεροπορικά εισιτήρια για Σιένα, τη μικροσκοπική πόλη της Τοσκάνης. Με όλη την Παλιά Πόλη της Σιένα ένα Μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς και έναν έντονογοτθικό αέρα, την ίδια στιγμή που οι γύρω περιοχές τον απαρνήθηκαν για το αναγεννησιακό στυλ, η Σιένα διατηρεί τη μαγεία και μαγνητίζει τους επισκέπτες της. Η ρομαντική ατμόσφαιρα συναντά το δυναμισμό, στις ιπποδρομίες του Palio που διοργανώνονται δύο φορές το χρόνο στο κέντρο της πόλης και τη νεανικότητα, στον φοιτητόκοσμο που έχει συγκεντρωθεί από όλες τις γωνιές της Ιταλίας και της Ευρώπης. Βρείτε εύκολα φθηνά ξενοδοχεία στη Σιένα και γίνεται κι εσείς μέρος της μεσαιωνικής γοητείας.
  • Αναχώρηση: Ιούνιος 2015
1Δ
2Τ
3Τ
4Π
5Π
6Σ
7Κ
8Δ
9Τ
10Τ
11Π
12Π
13Σ
14Κ
15Δ
16Τ
17Τ
18Π
19Π
20Σ
21Κ
22Δ
23Τ
24Τ
25Π
26Π
27Σ
28Κ
29Δ
30Τ
100
67
33
Δείτε τις πτήσεις

Πληροφορίες για Σιένα

Με μόλις 52.000 κατοίκους, η Σιένα είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς της Ιταλίας. Σε αντίθεση με την αναγεννησιακή Φλωρεντία – μία αντίθεση που έχει χαρακτηρίσει όλη την ιστορία της -, η Σιένα είναι μία γοτθική πόλη. Η Παλιά Πόλη, σε ροζ χρωματισμούς, είναι μία συνεχής εξύμνηση της Σχολής της Σιένα, ζώσα απόδειξη της μεσαιωνικής γοητείας και, ευτυχώς, πεζοδρομημένη!

Εκτός από Μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς, η Σιένα είναι μία διάσημη φοιτητούπολη. Το Πανεπιστήμιο της Σιέναπροσελκύει φοιτητές από όλον τον κόσμο, οι οποίοι δεν μπορεί παρά να αφήσουν το ισχυρό στίγμα τους στο χαρακτήρα της πόλης.
Νυχτερινή ζωή, υψηλή κουζίνα και πλούσια πολιτιστική και ιστορική κληρονομιά, τι άλλο θα μπορούσε κανείς να περιμένει από μία μικρή πόλη της Τοσκάνης; Η υπερήφανη Σιένα δε φοβάται να συγκριθεί με πόλεις-κολοσσούς της Ιταλίας και, τις περισσότερες φορές, βγαίνει κερδισμένη!

Αεροδρόμιο

Για να φτάσετε στη Σιένα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το αεροδρόμιο της Πίζας (Pisa Intenational Airport), που απέχει 100 χιλιόμετρα από τη Σιένα και να συνεχίσετε είτε με το σιδηροδρομικό δίκτυο S.P.A. είτε με τα λεωφορεία Autostradale.

Μεταφορά και Μετακίνηση

Η μετακίνηση στη Σιένα διεξάγεται με λεωφορεία, ενώ στην πόλη της Σιένα απαγορεύεται η κυκλοφορία αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών. Οι τιμές των εισιτηρίων ξεκινούν από 0.90€ και η ελάχιστη ταρίφα των ταξί είναι 12.00€.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου