Παρασκευή 19 Ιουνίου 2015

Το Sarantistarvel.gr προσφέρει ακτοπλοϊκά εισιτήρια προς Λευκάδα με όλες τις ακτοπλοικές εταιρείες προς ολα ΝΗΣΙΑ Μπορείτε να κάνετε εύκολα αναζήτηση και να επιλέξετε το ακτοπλοϊκό δρομολόγιο που σας εξυπηρετεί, εύκολα και άμεσα. Η κράτηση πραγματοποιείται σε πραγματικό χρόνο χρησιμοποιώντας την πιστωτική σας κάρτα .Τα εισιτήρια των πλοίων είναι έντυπα και τα παραλαμβάνεται είτε από τα γραφεία μας είτε κατευθείαν από το λιμάνι της αναχώρησης από το Κιόσκι τις Ακτοπλοικής εταιρίας με τιν οποία ταξιδεύεται  1,30 ωρα πριν τιν αναχώρηση του πλοίου , με τη χρήση του κωδικού που σας αποστέλλεται στην ηλεκτρονική σας διεύθυνση.
Η μπορείτε να επιλέξετε να σας στείλουμε  τα ακτοπλοικα εισιτηρια με courier
Ο Νομός Λευκάδας αποτελεί έναν από τους δημοφιλέστερους τουριστικούς προορισμούς στην Ελλάδα και παράλληλα δέχεται έναν μεγάλο αριθμό ξένων τουριστών από όλο τον κόσμο.

Στη Λευκάδα η επιλογή της διαμονής γίνεται μέσα από μια μεγάλη γκάμα προσφορών, σε λογικές τιμές. Τα τελευταία χρόνια έχουν αναπτυχθεί μεγαλύτερης ή μικρότερης κλίμακας, πολύμορφες και σύγχρονες τουριστικές υποδομές, που μπορούν να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις και τις ανάγκες διαμονής κάθε επισκέπτη.
Απλά παραδοσιακά και πολυτελή σύγχρονα ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια, διαμερίσματα, βίλες, δίπλα στη θάλασσα αλλά και στο βουνό, μέσα στους οικισμούς αλλά και έξω απ'αυτούς, σε μέρη πολυσύχναστα ή μακριά από την κίνηση, συνθέτουν ένα σκηνικό ονειρεμένο και σας περιμένουν να αναζητήσετε τη γαλήνη και αισθησιακή γοητεία του καλοκαιριού αλλά και των υπόλοιπων εποχών του χρόνου, στη μαγευτική Λευκάδα.
Το νησί αποτελεί ολόκληρο ένα φυσικό αξιοθέατο με παραθαλάσσιους οικισμούς αλλά και ορεινά χωριά, κτισμένα μέσα στην καταπράσινη φύση. Τα βουνά του νησιού αποτελούν σημαντικούς βιότοπους στους οποίους ζουν και αναπτύσσονται πολλά σπάνια είδη φυτών, πτηνών και θηλαστικών ενώ εκεί συναντώνται δεκάδες σπήλαια, καταρράκτες και πηγές.

Η Λευκάδα διαθέτει πολλές γραφικές παραλίες απαράμιλλης ομορφιάς που χαρακτηρίζονται από τα γαλαζοπράσινα νερά τους τα οποία τις κατατάσσουν στις ομορφότερες της χώρας αλλά και ολόκληρης της Μεσογείου. Στις δυτικές ακτές του νησιού, η διάσημη παραλία Πόρτο Κατσίκι έχει κατά καιρούς ψηφιστεί από διεθνή τουριστικά περιοδικά ως η ομορφότερη παραλία της Μεσογείου. Κυριότερες πηγές πλούτου είναι ο τουρισμός, η ελαιουργία, αμπελουργία και η αλιεία.

Το νησί φημίζεται και για τα περίφημα κεντήματα και υφαντά που κατασκευάζουν οι γυναίκες κυρίως στην περιοχή της Καρυάς. Παραδοσιακά πιάτα της λευκαδίτικης κουζίνας είναι το μπουρδέτο, ο μπακαλιάρος μπιάνκο, τη μαριδόπιτα, το φρυγαδέλι, και διάφορες πίτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου