Τρίτη 28 Οκτωβρίου 2014

Όλα τα αεροδρόμια
Αναχώρηση
Τρίτη, 28 Οκτωβρίου 2014
Τετάρτη, 29 Οκτωβρίου 2014

Τι είναι η Skyscanner;

Η Skyscanner ψάχνει ανάμεσα σε χιλιάδες αεροπορικές εταιρείες και online ταξιδιωτικά πρακτορεία, συγκρίνει τιμές και βρίσκει σε δευτερόλεπτα φθηνά αεροπορικά εισιτήρια προς κάθε προορισμό. Εκτός από φθηνές πτήσεις, συγκρίνει και βρίσκει πολύ γρήγορα προσφορές για ξενοδοχεία και ενοικίαση αυτοκινήτου.

Η Skyscanner είναι δωρεάν!

Η μηχανή αναζήτησης αεροπορικών εισιτηρίων Skyscanner είναι δωρεάν. Όταν βρίσκετε τη πτήση και κάνετε κλικ στην επιλογή 'Κράτηση', η κράτηση γίνεται απευθείας με την αεροπορική εταιρεία ή το ταξιδιωτικό πρακτορείο. Σας εμφανίζουμε πάντοτε την τελική τιμή. Δεν κρατάμε προμήθεια, δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις!

Η Skyscanner στο κινητό σας!

Κατεβάστε δωρεάν τη νέα εφαρμογή της Skyscanner για γρήγορη εύρεση αεροπορικών εισιτηρίων! Διαθέσιμη σε Android,IPHONE, iPad και Windows. Τη χρησιμοποιούν εκατομμύρια χρήστες για την εύρεση των εισιτηρίων τους.
Κατέβασε το app τώρα
icon

Η Skyscanner είναι γρήγορη!

Η Skyscanner κάνει εύκολη και γρήγορη την αναζήτηση φθηνών αεροπορικών. Μπορείτε να δείτε τιμές για ολόκληρο το μήνα ακόμη και έτος! Αν δεν έχετε συγκεκριμένο προορισμό, κάντε αναζήτηση προς ‘Οπουδήποτε’!
icon

Πώς κάνω κράτηση;

Όταν βρίσκετε τη πτήση σας, κάνετε κλικ στην επιλογή 'Κράτηση', σας μεταφέρουμε κατευθείαν στην αεροπορική εταιρεία ή στο ταξιδιωτικό πρακτορείο για να ολοκληρώσετε την κράτηση, χωρίς να κρατάμε προμήθεια!
icon

Τα βραβεία μας!

Η Skyscanner γρήγορη μηχανή αναζήτησης πτήσεων είναι πολυβραβευμένη, διεθνώς αναγνωρισμένη και κατέχει ηγετική θέση στην Ευρώπη στον τομέα των ταξιδίων. Χρησιμοποιείται από εκατομμύρια χρήστες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου