Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2014

Διαδικτυακά Αεροπορικά Εισιτήρια
ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ (FAQ):
Για τον σύγχρονο ταξιδιώτη, η κράτηση αεροπορικών εισιτηρίων μέσω διαδικτύου είναι μια μεγάλη διευκόλυνση. Οι αεροπορικές εταιρίες σε συνεργασία με τα ταξιδιωτικά γραφεία κάνουν την εύρεση φτηνών αεροπορικών εισιτηρίων και πτήσεων πιο εύκολη από ποτέ. Παρόλα αυτά η μεγάλη ποσότητα διαθέσιμων πληροφοριών μπορούν να καταβάλουν τους πιθανούς ταξιδιώτες. Στην περιοχή «Συχνές Ερωτήσεις & Απαντήσεις» (FAQ), θα βρείτε βοήθεια σχετικά με πιθανά ερωτήματα που προκύπτουν συχνά απο τους ταξιδιώτες και τις αντίστοιχες απαντήσεις που θα σας βοηθήσούν αρκετά όταν πρόκειται να κλείσετε το επόμενο αεροπορικό σας εισιτήριο online.
Συχνές Ερωτήσεις για την Αγορά Αεροπορικών Εισιτηρίων μέσω Διαδικτύου
ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΑΝ ΨΑΧΝΕΙ ΓΙΑ ΦΤΗΝΑ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ?
Κάτι πολύ σημαντικό που πρέπει να θυμάστε όταν ψάχνετε για αεροπορικά εισιτήρια μέσω διαδικτύου είναι ότι οι εκπτωτικές προσφορές έχουν αρκετούς περιορισμούς. Αυτοί οι περιορισμοί μπορεί να περιλαμβάνουν μη επιστροφή χρημάτων στην περίπτωση που χάσετε την πτήση σας αλλά και περιορισμούς στις ώρες αναχωρήσεων. Σιγουρευτείτε ότι κατανοείτε όλους τους ορους/περιορισμούς προτού αγοράσετε τα εισιτήρια σας.
ΑΓΟΡΑΖΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΜΕΣΩ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΛΛΑΓΕΣ ΕΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ; 
Αυτό εξαρτάται από την πολιτική της εκάστοτε αεροπορικής εταιρείας και τον τύπο εισιτηρίου που έχετε επιλέξει. Σε κάποιες περιπτώσεις δεν γίνεται αλλαγή στα αεροπορικά εισιτήρια που έχουν αγοραστεί με έκπτωση χωρίς καποια έξτρα επιβάρυνση. Σε κάποιες άλλες περιπτώσεις δεν επιστρέφονται καθόλου χρήματα αν χάσετε την πτήση σας ή πρέπει να κάνετε αλλαγές στην κράτηση σας.
ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΩ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΚΡΑΤΗΣΗΣ;
Όταν βλέπετε στο διαδίκτυο την τιμή του αεροπορικού εισιτηρίου, οι οποιοιδήποτε περιορισμοί  θα εμφανίζονται με τις τιμές των εισιτηρίων στην διαδικασία της κράτησης προτού πληρώσετε για τα εισιτήρια. Διαβάστε πολύ προσεκτικά αυτους τους ορους/περιορισμούς. Ένα ακριβότερο αεροπορικό εισιτήριο θα έχει λιγότερους περιορισμούς και μπορεί να ικανοποιεί περισσότερο τις ανάγκες σας, σε περίπτωση μάλιστα που χρειαστεί να κάνετε αλλαγές στα σχέδια σας και να επαναπρογραμματίσετε το ταξίδι σας.ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ (E-TICKET) ΓΙΑ ΤΑ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ; 
Πλεον ολες οι αεροπορικές εταιρείες εκδίδουν ηλεκτρονικά εισιτήρια (e-tickets) χωρίς χαρτί. Αυτά είναι εικονικά εισιτήρια που χρησιμοποιούν τον αριθμό επιβεβαίωσης κράτησης και που μαζι με το διαβατηριο σας γινεται η ταυτοποιηση στην διαδικασια του check-in τις αεροπορικής εταιρίας. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τον αριθμό πτήσης σας εάν έχετε χάσει τον αριθμό επιβεβαίωσης. Με τα ηλεκτρονικά εισιτήρια δεν χρειάζεστε πλέον το παλαιό χάρτινο εισιτήριο.

ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΦΤΗΝΑ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΒΡΗΚΑ ΑΡΚΕΤΑ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΡΑΤΗΣΗ Η ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ ΗΤΑΝ ΥΨΗΛΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΔΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ?

Συχνά όταν ψάχνετε για φτηνά αεροπορικά εισιτήρια, οι αεροπορικές εταιρίες εμφανιζουν πληροφορίες για όλες τις πιθανές πτήσεις που συναντούν τα κριτήρια της αναζητησης σας. Σε ορισμενες περιπτώσεις όμως οι διαθέσιμες θέσεις της πτήσης που έχετε επιλέξει έχουν ήδη πουληθεί (σε αυτο το μικρό χρονικό διάστημα μέχρι να ολοκληρώσετε την κράτηση), με αποτέλεσμα όταν προσπαθήσετε να κάνετε κράτηση να είναι διαθέσιμα τα ακριβότερα αεροπορικά εισιτήρια.
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΩ ΤΗΝ ΚΡΑΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΜΕΣΩ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ;
Ναι, καλο είναι πάντα να επιβεβαιώνετε τις αεροπορικές σας κρατήσεις με τον αερομεταφορέα λίγες μέρες μετά την κράτηση και πάλι λίγες μέρες πριν την αναχώρηση. Με ένα τηλεφώνημα στην αεροπορική εταιρεία με την οποία πετάτε, μπορείτε εύκολα να επιβεβαιώσετε την κράτηση σας.
Αθήνα - Νέα Υόρκη από.....599€
Αθήνα  - Λονδίνο από........149€Αθήνα  - Παρίσι από.........167€

Αθήνα  - Ρώμη από.........115€
Αθήνα - Βαρκελώνη από...178€
Αθήνα - Λάρνακα από......151€

Θεσσαλονίκη - Λονδίνο από..170€
Θεσσαλονίκη - Παρίσι από....181€
Θεσσαλονίκη - Πράγα από ...153€
Ηράκλειο - Αθήνα από........55€
Ηράκλειο  - Βερολίνο από....169€
Ηράκλειο - Μόσχα από......213€
Κρατήσεις Αεροπορικών Εισιτηρίων:Μέσα από την ιστοσελίδα μας θα βρείτε τις καλύτερες τιμές για αεροπορικά εισήτηρια εσωτερικού και εξωτερικού. Online κρατήσεις, προσφορές και οικονομικά εισίτηρια απο Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο, Κέρκυρα, Ρόδο και Κύπρο προς όλο τον κόσμο. Αναχωρήσεις από τα αεροδρόμια Ελευθέριος Βενιζέλος και Μακεδονία. Φθηνές πτήσεις και προσφορές εισητηρίων απο Ελλάδα και Κύπρο. Μέσα απο το Aeroporika.gr θα βρείτε τιμές απο όλες τις παραδοσιακές αεροπορικές εταιρείες σε συνδιασμό με low cost και εποχικές πτήσεις τσάρτερ.ΠΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ & ΚΥΠΡΟ: Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Μύκονος, Σαντορίνη, Ηράκλειο, Χανιά, Ρόδος, Κέρκυρα,  Κώς, Καβάλα, Καστοριά, Καλαμάτα, Νάξος, Σκιάθος, Λάρνακα, Πάφος, Ιωάννινα, Σάμος, Χίος, Μυτιλίνη, Αλεξανδ

 ΕΛΒΕΤΙΑ ΑΠΟ
       
120€

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου