Τρίτη 28 Οκτωβρίου 2014

airline tickets
Με επιστροφή
Απλό
Πολλαπλοί προορισμοί
Από
Προς
Αναχώρηση
Νοέμβριος
Τετάρτη
5
Επιλέξτε ημερομηνία αναχώρησης
Επιστροφή
Νοέμβριος
Παρασκευή
7
Επιλέξτε ημερομηνία επιστροφής
Ενήλικες
1
Παιδιά
0
Βρέφη
0
Επιλεγμένες ημερομηνίες
+/- 3 Ημέρες
(+) Περισσότερα Κριτήρια
  • Ryanair

Ryanair

Προσφορές Ryanair

Eπισκεφθείτε την ιστοσελίδα της airtickets.gr® και ενημερωθείτε για όλες τις προσφορές της Ryanair. Κλείστε φθηνά αεροπορικά εισιτήρια online και πετάξτε σε επιλεγμένους προορισμούς καθημερινά, με τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς! H airtickets.gr® φροντίζει να σας κρατάει ενήμερους για όλες τις προσφορές αεροπορικών εισιτηρίων με Ryanair. Επωφεληθείτε από τις μοναδικές προσφορές μας! Επιλέξτε την airtickets.gr για να κλείσετε αεροπορικά εισιτήρια με την Ryanair. Κάντε online την κράτησή σας μέσω της ιστοσελίδας μας www.airtickets.gr ή επικοινωνήστε τηλεφωνικά μαζί μας στο 210 6074000.

Online Check-in Ryanair

H Ryanair δίνει τη δυνατότητα στους επιβάτες της να πραγματοποιήσουν online check-in. Η υπηρεσία του online check-in είναι διαθέσιμη 15 ημέρες πριν και έως 4 ώρες πριν την προγραμματισμένη αναχώρηση της πτήσης. Κάντε online check-in απευθείας από την επίσημη ιστοσελίδα της Ryanair, είτε μέσω της ιστοσελίδας μας.

Αεροπορικά Εισιτήρια Ryanair

Αεροπορικά εισιτήρια με την Ryanair. Η airtickets.gr® σας δίνει τη δυνατότητα να βρείτε τις χαμηλότερες τιμές αεροπορικών εισιτηρίων για πτήσεις με την Ryanair και να προγραμματίσετε καλύτερα το δικό σας ταξίδι. Με τις μοναδικές υπηρεσίες της airtickets.gr Alert και Today μπορείτε να ενημερωθείτε καθημερινά για τις πιο φθηνές πτήσεις Ryanair και να ειδοποιηθείτε μέσω e-mail, όταν βρεθεί ο οικονομικότερος δυνατός ναύλος για την ημερομηνία και τον προορισμό που έχετε επιλέξει.

Πτήσεις της Ryanair

Η Ryanair Ltd είναι μια Ιρλανδική αεροπορική εταιρεία low cost (LCC). Τα κεντρικά της γραφεία βρίσκονται στο Αεροδρόμιο του Δουβλίνου και η κύριες βάσεις της είναι το Αεροδρόμιο του Δουβλίνου και το Αεροδρόμιο London Stansted.

Η εταιρεία πραγματοποιεί πτήσεις προς περισσότερους από 160 προορισμούς σε όλο τον κόσμο από 44 διαφορετικές βάσεις. Στην Ελλάδα πραγματοποιεί δρομολόγια προς το εξωτερικό απο τη Θεσσαλονίκη, το Βόλο και την Πάτρα (Άραξο).

Η airtickets.gr® σας προσφέρει χρήσιμες πληροφορίες για την κράτηση και αγορά φθηνών αεροπορικών εισιτηρίων για πτήσεις με την Ryanair αλλά και όλες τις υπόλοιπες αεροπορικές εταιρείες όπως οι, Aegean, Olympic Air, Cyprus Airways, Alitalia, Lufthansa, Swiss, British, Iberia, Czech, KLM, Delta, LOT, Air France, Turkish, Aeroflot, Austrian,easyJet, TAP Portugal, Thai Airways, SAS, Egyptair, Tarom, Ryanair, bmi και Wizz Αir.

Επιτρεπόμενα Όρια Αποσκευών Ryanair

   - Επιτρεπόμενα όρια αποσκευών
Για λόγους ασφάλειας η Ryanair δεν επιτρέπει τη μεταφορά αποσκευών οι οποίες υπερβαίνουν τα 32 κιλά και διαστάσεις 81εκ. (ύψος), 119εκ. (πλάτος) και 119εκ. (βάθος). Ο κάθε επιβάτης μπορεί να μεταφέρει μέχρι 2 αποσκευές κατόπιν αποπληρωμής του σχετικού χρηματικού ποσού που ορίζει η εταιρεία.

   - Επιτρεπόμενα όρια χειραποσκευών
Αυστηρά ορίζεται σε μία (1) η χειραποσκευή που επιτρέπεται να μεταφέρουν οι επιβάτες που ταξιδεύουν με Ryanair. Το μέγιστο βάρος της χειραποσκευής είναι τα 10 κιλά και οι επιτρεπόμενες διαστάσεις 55εκ. x 40εκ. x 20εκ.

   - Επικίνδυνα υλικά και απαγορευμένα είδη
Σύμφωνα με τους κανονισμούς της Ryanair, επικίνδυνο υλικό και απαγορευμένο είδος θεωρείται κάθε εκρηκτική ή εύφλεκτη ύλη που θέτει σε κίνδυνο την υγεία των επιβατών, του περιβάλλοντος και του πληρώματος, ή την ασφάλεια του αεροσκάφους και των προσωπικών αντικειμένων που μεταφέρει.

Διαβατήρια και Visa

Πριν από το ταξίδι με Ryanair, ο επιβάτης είναι υποχρεωμένος να προσκομίσει όλα τα απαραίτητα ταξιδιωτικά έγγραφα που αφορούν στην έξοδό του από την χώρα αναχώρησης καθώς και στην είσοδό του στην χώρα προσέλευσης, αλλά και στη μετακίνησή του εντός της χώρας.

Η airtickets.gr®, πρωτοπόρος στο χώρο του ηλεκτρονικού επιχειρείν, σας παρέχει τη δυνατότητα αναζήτησης και κράτησης αεροπορικών εισιτηρίων, ξενοδοχείου, ενοικίασης αυτοκινήτου και άλλων ταξιδιωτικών υπηρεσιών όπως αγορά ακτοπλοϊκών εισιτηρίων και ολοκληρωμένων ταξιδιωτικών πακέτων. Επωφεληθείτε των πρωτοποριακών υπηρεσιών μέσω του site μας και κλείστε εύκολα και γρήγορα το δικό σας ταξίδι με μοναδικά ταξιδιωτικά εργαλεία: Υour Price, airtickets Trends, airtickets Today, airtickets Alert, tours και transfers.
Αθήνα
 
€ 44
null - Αθήνα: 44€
Βρυξέλλες
 
€ 66
null - Βρυξέλλες: 66€
Λονδίνο
 
€ 59
null - Λονδίνο: 59€
Μιλάνο
 
€ 63
null - Μιλάνο: 63€
Πάφος
 
€ 92
null - Πάφος: 92€
Ρώμη
 
€ 50
null - Ρώμη: 50€
Φρανκφούρτη
 
€ 151
null - Φρανκφούρτη: 151€
Χανιά
 
€ 49
null - Χανιά: 49€
Κεντρικά Γραφεία Ryanair:
Ryanair Ltd. Corporate Head Office, Dublin Airport, Co. Dublin, Republic of Ireland
  • Ryanair
  • Ryanair
  • Ryanair
  • Ryanair

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου