Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014

Ατοπλποικά εισητήρια Με ενα Κλικ. Εισιτηρια πλοιων .


εισιτήρια για πλοία blue starBlue StarGA FerriesDodekanissos Seaways
Sea DreamsANESTilos sea star
εισητηρια για πλοια ANEKAnek LinesLane linesακτοπλοικά εισιτήρια με Minoan Lines ,Minoan ferriesMinoan Lines
Zante ferrieseisitiria gia plia me ,Aegean speedlinesAegean speedlinesVentouris lines
Alfa ferriesaktoploika eisitiria ,Cyclades Fast FerrieCyclades Fast FerriesAgoudimos lines
Santorini cruisesεισιτηρια για πλοια με Aegean Flying DolphinsAegean Flying Dolphins  
Eisitiria poion Hellenic SeawaysHellenic SeawaysKallisti Ferriesεισιτηρια για πλοια Ροδο ΜαρμαριςSea Service
Τα ακτοπλοικά εισιτήρια ειναι εντυπα (εισιτήρια για πλοία ) εκδίδονται και στελλονται με Κούριερ με κοστος ανα αποστολή :Ελλαδα 5 ευρω
Εξωτερικό 18 - 32 ευρω αναλογα την χώρα .
Η
Τα ακτοπλοικά εισιτήρια μπορείται να τα παραλάβεται απο το λίμάνι αναχώρησης απο το κιόσκι τις ακτοπλοικής εταιρίας με τον κωδικό κράτησης ..
Η μηχανή αναζήτησης ακτοπλοϊκών εισιτηρίων του sarantis travel  σας βοηθάει να βρείτε εύκολα και γρήγορα τα ακτοπλοικά  δρομολόγια  των πλοίων   που σας εξυπηρετούν  και ταυτόχρονα να προχωρήσετε στη διαδικασία κράτησης των  ακτοπλοϊκών σας εισιτηρίων  ακολουθώντας απλά βήματα. Τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια που μπορείτε να αγοράσετε από το sarantistravel.gr  μπορείτε είτε να τα παραλάβετε από το λιμάνι της αναχώρησής σας, είτε από τα γραφεία μας, είτε να σας σταλούν με courier στη διεύθυνση που σας εξυπηρετεί. Η online αγορά των ακτοπλοϊκών σας εισιτηρίων επιβεβαιώνεται με την αποστολή e-mail, το οποίο περιέχει όλες τις σχετικές πληροφορίες για το δρομολόγιο του πλοίου που έχετε επιλέξει
Εκτός από τις κρατήσεις ακτοπλοϊκών εισιτηρίων σε πραγματικό χρόνο και τον έλεγχο της διαθεσιμότητας θέσεων σε όλα τα δρομολόγια των πλοίων που αναχωρούν από όλα τα λιμάνια της Ελλάδας προς τα νησιά του Αιγαίου, του Ιονίου, την Κρήτη και την Ιταλία, μπορείτε επίσης να πληροφορηθείτε για όλες τις ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται στις ελληνικές θάλασσες, αλλά και για τα βασικότερα λιμάνια της Ελλάδας.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΡΑΤΗΣΗΣ ΑΚΤΟΠΛΟΙΚΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Βήμα 1 - Επιλογή Αναζητησεις δρομολογείων
Επιλέγεται - απλή διαδρομή η με επιστροφή η πολλαπλες διαδρομές
Επιλέγεται - λιμανι αναχώρησεις και Λιμάνι προορισμού
Επιλέγεται -Αριθμο ατόμων -αριθμο ιχ
Μετα την αναζητηση βλεπεται τισ ακτοπλοικές εταιρίες και την διαθεσιμότητα
 

ΠΡΟΣΟΧΗ Η SKYEXPRESS ΠΟΥ ΕΝΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΙ ΠΤΗΣΕΙΣ
ΤΣΑΡΤΕΡ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΕ ΑΦΕΡΙΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΜΥΚΟΝΟ

ΒΗΜΑ 2
Επιλεγεται την εταιρια που θέλεται
Συμπληρωσται τα ονοματα - φυλο - και επιλεξτε καμπινα η καταστρομα η θεση αεροπορικου τύπου
ΚΑΜΠΙΝΕΣ
Λουξ (εξωτερική καμπίνα 2 κρεματια με ντους και wc)
Α2 (εξωτερική καμπίνα 2 κρεματια με ντους και wc)
Α3 (εξωτερική καμπίνα 3 κρεματια με ντους και wc)
Α4 (εξωτερική καμπίνα 4 κρεματια με ντους και wc)
Α42(εξωτερική καμπίνα 4 κρεματια με ντους και wc για 2κλυνη χρηση )
Α43 (εξωτερική καμπίνα 4 κρεματια με ντους και wc για 3κλυνη χρηση )

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΤΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΟΥ ΔΙΝΗ Η ΜΗΧΑΝΗ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΟΠΛΟΚΛΗΡΩΣΕΤΑΙ ΤΗΝ ΚΡΑΤΗΣΗ
Βήμα 4 Δείτε το κόστος
Βήμα 5 ΣΥΜΠΛΗΡΏΣΤΕ τα στοιχεία των επιβατών
Βήμα 6 Εδώ θα δείτε το συνολικό ποσό που θα χρεωθεί η κάρτα σας εάν επιλέξετε και κουριερ θα δείτε το κόστος
Το πολύ-ταξίδι Μπορείτε να κάνετε κράτηση σε 4 διαδρομές, π.χ. Πειραιάς σε Paros, Paros σε Naxos, Naxos σε Mykonos, Mykonos στον Πειραιά. Αυτές οι διαδρομές μπορούν να κρατηθούν ως μια Κράτηση .
Ο μόνος όρος είναι ότι όλες οι διαδρομές είναι με την ίδια ακτοπλοική εταιρία . Εάν μια διαδρομή εκτελειται  από  διαφορετική ακτοπλοική εταιρία  , μπορείτε να κρατήσετε αυτην χωριστά και υπόλοιπες οι τρεις μαζί εφόσον εκτελούνται από τιν ιδια ακτοπλοική εταιρία

Υπάρχουν τρεις τρόποι να παραληφθούν τα εισιτήριά σας.
1) την ημέρα της αναχώρησης από το λιμένα αν/σης .(Τα ακτοπλοικά εισιτήρια δεν ειναι Ηλεκτρονικά . Ειναι εντυπα . )
(Εταιρείες :Anes - Aegean speed lines ,Zante ferries ,Hellenic seaways ,Anek lines, Minoan Lines, Dodecanessos seaways ,Sea Jet ,Lane lines ,Sea service ,Blue star Ferries , ,Aegean Flying dolphins , Hellenic seaways )
Μόλις ολοκληρώσετε την κράτηση σας θα ΛΆΒΕΤΕ ένα ηλεκτρονικό ταχυδρομείο με Κωδικό κράτησης,
Με τον Κωδικό κράτησης μπορείτε να πάρετε τα εντυπα εισιτήριά σας απο το γραφείο λιμένων  της ακτοπλοϊκής εταιρίας. Αυτή την περίπτωση συμβουλεύουμε τα εισιτήρια να τα παραλέτε τουλάχιστον μια ώρα πριν από την αναχώρηση.
Δεν υπάρχει καμία αμοιβή delevery για αυτήν την ΥΠΗΡΕΣΙΑ


2) Μπορείτε να επιλέξετε να σας στείλουμε τα εισιτήρια σε είτε ταχυδρομικώς είτε με ΚΟΥΡΙΕΡ .
α.COURIER GRECCE / ΕΛΛΑΔΑ 5 ΕΥΡΏ
β. ΚΟΥΡΙΕΡ ΕΥΡΩΠΗ - ΗΠΑ-ΚΑΝΑΔΑΣ AUSTR 18- 32 ΕΥΡΩ αναλογα τιν χώρα
γ. Παραλαβη από το γραφείο μας. Καμία δαπάνη
Το σύστημα κρατήσεων δεν θα δεχτεί τις κρατήσεις που είναι λιγότερο από 6 ημέρες πριν από την ημερομηνία αναχώρησης. Εάν επιθυμείτε να αναχωρήσετε σε λιγότερο από 6ημέρες παρακαλώ στείλετε τις ακόλουθες πληροφορίες σε SARANTIV@OTENET.GR και ελέγξτε το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο σας συχνά για την απάντησή μας δεδομένου ότι θα κληθείτε για τις λεπτομέρειες πιστωτικών καρτών σας προκειμένου να οριστικοποιηθεί η κράτηση:
1. Πλήρεις ονόματα, φύλο και ηλικίες όλων των επιβατών
2. Ημερομηνίες του ταξιδιού
3. Οι χρόνοι και οι διαδρομές αναχώρησης
4. Τύπος κράτησης που θέλετε ,καμπίνα η κατάστρωμα
Το σύστημά μας συνδέεται με τα συστήματα κράτησης των ακτοπλοϊκών επιχειρήσεων, έτσι όλα τα προγράμματα φορτώνονται αυτόματα όταν τα αναγγέλλουν οι ακτοπλοϊκές επιχειρήσεις. Οι περισσότερες μικρές ακτοπλοϊκές επιχειρήσεις αναγγέλλουν φορτώνουν στο σύστημα τα δρομολόγια 45-60 ημέρες εκ των προτέρων.
Οι μεγάλες ακτοπλοϊκές επιχειρήσεις αναγγέλλουν τα δρομολόγια τους αρκετούς μήνες πριν .
CONFIRMATON Μόλις ολοκληρώσετε την επιφύλαξή σας θα λάβετε μια αυτόματη απάντηση μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου .Σιγουρευτείτε ότι έχετε δώσει τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας σωστά Αυτό το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο θα έχει όλες τις λεπτομέρειες κράτησής σας και τον κωδικό κράτησης σας. Αυτό σημαίνει ότι η επιφύλαξή σας υποβλήθηκε σε επεξεργασία από το σύστημά μας επιτυχώς.
Μέσα σε 24 ωρες   θα λάβετε μια δεύτερη ΕΠΙΒΕΒΑΊΩΣΗ από μας πάλι με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, που θα σας επιβεβαιώνουμε σας ότι η κράτηση σας έχει οριστικοποιηθεί,. Θα σας ενημερώσουμε ότι τα εισιτήρια έχουν σταλεί σε σας με συστημένη επιστολή ή με Κούριερ .
ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ Ακυρώσεις - απώλεια εισιτηρίων - αλλαγές
Για τις ακυρώσεις: Από την ημέρα κάνετε την κράτηση μέχρι την ημέρα πριν από την αναχώρηση τουλάχιστον 24 ώρες πριν από το χρόνο αναχώρησης, (ανάλογα με τους ορους ακύρωσης που εχει  η ακτοπλοική εταιρία με την οποια εχεουν εκδωθεί τα εισιτήρια)
Ακυρωτικά 50% σε περίπτωση ακύρωσης. Αυτό ισχύει μόνο για την αξία εισιτηρίων - οι αμοιβές κράτησης και παράδοσης δεν επιστρέφονται .
Ακυρωτικά έξοδα του γραφείου 15 ευρώ ΑΝΑ κράτηση
Για οποιεσδήποτε ακυρώσεις που γίνονται την ημέρα της αναχώρησης, ή μετά από, την αναχώρηση του πλοίου τα ακυρωτικά είναι είναι 100%
Εάν η κράτηση σας ακυρώνεται λόγω των καιρικών συνθηκών ή του μηχανικού προβλήματος με το πλοίο οι ακτοπλοϊκές επιχειρήσεις σας αντισταθμίζουν 100% της αξίας εισιτηρίων.
Αντί της ακύρωσης των εισιτηρίων σας μπορείτε να τους καταστήσετε ΑΝΟΙΧΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ χωρίς οποιεσδήποτε πρόσθετες δαπάνες. Αυτά τα εισιτήρια θα ισχύσουν για μια περιορισμένη περίοδο εντός της οποίας πρέπει να έρθετε σε επαφή μαζί μας για να θέσετε τη νέα ημερομηνία του ταξιδιού.
Η αμοιβή παράδοσης/συλλογής χρεώνεται πάλι για τα νέα εισιτήρια.
Εάν αποφασίζετε αργότερα να ακυρώσετε τα ανοικτά εισιτήρια υπάρχει ένα χρηματικό πρόστιμο σε περίπτωση ακύρωσης 50%.+ακυρωτικά έξοδα του γραφείου 15 ευρώ ανα κράτηση
Τα εισιτήρια δεν μπορούν να ακυρωθούν μετά από την αναχώρηση των πλοίων
Παρακαλώ σημειώστε ότι όλα τα ακυρωμένα εισιτήρια πρέπει να επιστραφούν σε μας έτσι ώστε μπορούμε να κάνουμε την επιστροφή χρημάτων .
Απώλεια εισιτηρίων: Δυστυχώς Τα χαμένα εισιτήρια δεν μπορούν να επανεκδοθούν, καμία επιστροφή δεν γίνεται.
ΑΛΛΑΓΕΣ :
Παρακαλώ σημειώστε ότι για όλες τις αλλαγές εκδίδονται τα νέα εισιτήρια. Τα παλαιά πρέπει να σταλούν πίσω σε μας . Επιβαρύνεστε Όλα τα ταχυδρομικά έξοδα
Απο Προορισμοί :Αθήνα Πειραιάς , Ραφήνα , Λάυριο προς :
ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ:
Ρόδος , Κως , Σύμη , Τήλος , Χάλκη , Νίσυρος , Κάρπαθος , Κάσος , Λέρος , Κάλυμνος , Πάτμος , Λειψοί , Καστελόριζο , Αστυπάλαια 
ΚΥΚΛΑΔΕΣ :
Σαντορίνη , Μύκονος , Πάρος , Αμοργός ,Ιός , Μήλος , Νάξος , Δονούσα Σχοινούσα Σέριφος , Φολέγανδρος , Ηράκλεια , Σύρος , Τίνος ,Κουφονήσια , Κύθνος , Κύθηρα , Ανάφη , Άνδρος , Κέα 
ΝΟΤΙΟ ΑΙΓΑΙΟ
Θάσος , Σαμοθράκη , Σάμος , Ικαρία , Ψαρά Λήμνος , Λέσβος Μυτηλήνη , Χίος ,
ΣΠΟΡΑΔΕΣ
Αλλόνησσος , Σκιάθος , Σκύρος , Σκόπελος 
ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ:
Κέρκυρα , Λευκάδα , Ζάκυνθος , Κεφαλονία , Παξοί ,
ΚΡΗΤΗ :
Ηράκλειο , Ρέθυμνο , Σητεία , Άγιος Νικόλαος , Χανιά
ΛΟΙΠΑ ΛΙΜΑΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ:
Πάτρα , Ηγουμενίτσα Θεσσαλονίκη , Βόλος Άγιος Κωνσταντίνος , Καβάλα , Αλεξανδρούπολης 
ΙΤΑΛΙΑ :Βενετία , Αγκόνα , Μρίντιζι , Μπάρι
Greek Ferries Ferry Tickets online - island, isola, Ile, Insel Greek island, isola, Ile, Insel reece, Grece, Grecia, Griechenland Greece iSLANDS FEERY routes . Grece, Grecia, Griechenland Greek Ferry routes Highspeed Ferries
ΑΚΤΟΠΛΟΪΚΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου