Τρίτη 28 Οκτωβρίου 2014

Πάρος
Ευρύτερη περιοχή: Κυκλάδες
Ferry Map: Pas

Τοποθεσία:

Η Πάρος είναι ένα από τα νησιά που αποτελούν τις Κυκλάδες και έγκειται στο κεντρικό Αιγαίο. Βρίσκεται δυτικά της Νάξου, από την οποία χωρίζεται με ένα κανάλι περίπου 8 χιλιομέτρων.

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια από/για Πάρο

Ένας από τους αγαπημένους προορισμούς διακοπών είναι η Πάρος. Η Πάρος διαθέτει ασυναγώνιστη φυσική ομορφιά, παραλίες με κρυστάλλινα νερά, υπέροχα Βυζαντινά μονοπάτια που συνδέουν παραδοσιακά χωριά και εντυπωσιακά τοπία. Περιπλανηθείτε σε όμορφα χωριά όπως η Νάουσα, έναν γραφικό οικισμό, όπου βρίσκονται τα ερείπια του ενετικού φρουρίου στην είσοδο του μικρού λιμανιού. Ακόμη, οι Λεύκες βρίσκονται στο υψηλότερο σημείο της Πάρου και προσφέρουν μια εκπληκτική θέα του νησιού. Το χωριό αυτό βρίσκεται πάνω σε βουνά και περιβάλλεται από ένα καταπράσινο τοπίο. Κάποιες από τις πιο γνωστές παραλίες του νησιού είναι η Χρυσή Ακτή, οι Κολυμπήθρες, η Σάντα Μαρία και το Μοναστήρι.
Η Πάρος συνδέεται ακτοπλοϊκώς με την Αθήνα μέσω του Λαυρίου, του Πειραιά και της Ραφήνας. Η Νάξος έχει επίσης ακτοπλοϊκή σύνδεση με την Αιγιάλη, την Ανάφη, την Αστυπάλαια, τη Δονούσα, τη Φολέγανδρο, το Ηράκλειο, την Ίο, την Ηρακλειά, την Κάλυμνο, το Καστελόριζο, τα Κατάπολα, την Κέα, την Κίμωλο, την Κω, το Κουφονήσι, την Κύθνο, τη Μήλο, τη Μύκονο, τη Νίσυρο, την Πάρο, τη Ρόδο και άλλα νησιά. Οι ακτοπλοϊκές εταιρείες που εξυπηρετούν την Πάρο είναι η Blue Star Ferries, η Nel Lines, η Sea Jets και η Hellenic Seaways.

Ακτοπλοϊκές εταιρίες για Πάρος

  •  Blue Star Ferries
  •  Hellenic Seaways
  •  Sea Jets
  •  Nel Lines

Πάρος Λιμάνια

Πάρος - PAS

Ακτοπλοϊκά προς Πάρο

Κάντε τώρα online κράτηση για φθηνά ακτοπλοϊκά εισιτήρια από και προς Πάρο με το travelplanet24! Το travelplanet24 παρέχει όλα τα διαθέσιμα δρομολόγια από και προς το λιμάνι της Πάρου από όλες τις ακτοπλοϊκές εταιρείες που συνδέουν το νησί με τα υπόλοιπα λιμάνια της Ελλάδος. Μέσα από μια εύχρηστη φόρμα αναζήτησης, μπορείτε να επιλέξετε το δρομολόγιο που επιθυμείτε και να κλείσετε το ακτοπλοϊκό σας εισιτήριο για Πάρο εύκολα και άμεσα!

airline tickets
Με επιστροφή
Απλό
Πολλαπλοί προορισμοί
Από
Προς
Αναχώρηση
Νοέμβριος
Τετάρτη
5
Επιλέξτε ημερομηνία αναχώρησης
Επιστροφή
Νοέμβριος
Παρασκευή
7
Επιλέξτε ημερομηνία επιστροφής
Ενήλικες
1
Παιδιά
0
Βρέφη
0
Επιλεγμένες ημερομηνίες
+/- 3 Ημέρες
(+) Περισσότερα Κριτήρια
  • Aegean Airlines

Aegean Airlines

2014 Skytrax World Airline Awards

Η AEGEAN ψηφίστηκε για ακόμη μία χρονιά “Καλύτερη Περιφερειακή Αεροπορική Εταιρεία στην Ευρώπη” στα 2014 World Airline Awards.
Περισσότεροι από 18 εκατ. επιβάτες ξεχώρισαν για 4η συνεχή χρονιά την AEGEAN ανάμεσα σε περισσότερες από 245 εταιρείες από ολόκληρο τον κόσμο!

Mάθετε Περισσότερα

Προσφορές AEGEAN


ΝΕΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ Εσωτερικού με την AEGEAN, από €24
Ταξιδέψτε προς όλους τους προορισμούς εσωτερικού με την AEGEAN κλείνοντας το αεροπορικό σας εισιτήριο από την airtickets.gr προς Αθήνα από €24 και από Αθήνα από€37
Kρατήσεις μέχρι 02/11/2014
Πτήσεις από 15/11/2014 μέχρι 30/06/2015

Προσφορά για Λάρνακα από 34€!
Aφορά σε απευθείας πτήσεις από/προς Λάρνακα προς Αθήνα και Θεσσαλονίκη για ταξίδια με απλή μετάβαση και με επιστροφή. Κρατήσεις έως και την 02/11/2014 για πτήσεις 15/11/2014 έως και 30/06/2015.

Όροι προσφοράς Εσωτερικού Aφορά σε απευθείας πτήσεις από/προς όλους τους προορισμούς εσωτερικού για ταξίδια με απλή μετάβαση και με επιστροφή για ναύλους Golight και Flex. Για τα δρομολόγια προς/από τις άγονες γραμμές, η κατηγορία Golight δεν είναι διαθέσιμη και η χαμηλότερη διαθέσιμη τιμή ξεκινά από 39€. Σε περίπτωση αλλαγής ή ακύρωσης του εισιτηρίου υπάρχει χρέωση ανάλογη με την κατηγορία του ναύλου. Υπάρχει η δυνατότητα δωρεάν μεταφοράς μίας χειραποσκευής έως 8kg με ναύλο GoLight.

Eπισκεφθείτε την ιστοσελίδα της airtickets.gr® και ενημερωθείτε για τις τελευταίες προσφορές της Aegean Airlines. Κλείστε φθηνά αεροπορικά εισιτήρια online και πετάξτε σε επιλεγμένους προορισμούς καθημερινά, με τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς! H airtickets.gr® φροντίζει να σας κρατάει ενήμερους για όλες τις προσφορές εισιτηρίων με Aegean Air σε Ελλάδα και εξωτερικό. Επωφεληθείτε απο τις μοναδικές προσφορές μας! Επιλέξτε την airtickets.gr® για να κλείσετε αεροπορικά εισιτήρια με την Aegean Airlines. Κάντε online την κράτησή σας μέσω της ιστοσελίδας μας www.airtickets.gr ή επικοινωνήστε τηλεφωνικά μαζί μας στο 210 6074000.

Online Check-in Aegean Airlines

Το online check-in της Aegean Airlines είναι διαθέσιμο από 48 ώρες έως και 30 λεπτά πριν την προγραμματισμένη ώρα αναχώρησης της πτήσης. Κάντε online check-in είτε απευθείας από την επίσημη ιστοσελίδα της Aegean Airlines, είτε μέσω της ιστοσελίδας μας.

Αεροπορικά Εισιτήρια Aegean Airlines

Αεροπορικά εισιτήρια με την Aegean Airlines. Η airtickets.gr® σας δίνει τη δυνατότητα να βρείτε τις χαμηλότερες τιμές αεροπορικών εισιτηρίων της Aegean Air για να προγραμματίσετε καλύτερα το δικό σας ταξίδι! Με τις μοναδικές υπηρεσίες της airtickets.gr® Alert και Today μπορείτε να ενημερωθείτε καθημερινά για τις πιο φτηνές πτήσεις με την Aegean Airlines και να ειδοποιηθείτε μέσω e-mail, όταν βρεθεί ο οικονομικότερος δυνατός ναύλος για την ημερομηνία και τον προορισμό που έχετε επιλέξει.

Πτήσεις της Aegean Airlines

Η Aegean Airlines είναι η μεγαλύτερη ελληνική αεροπορική εταιρεία με βάση τον συνολικό αριθμό μεταφερόμενων επιβατών. Η βάση της Aegean Airlines είναι στον «Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών Ελευθέριος Βενιζέλος», με δευτερεύοντα το «Διεθνές Αεροδρόμιο Μακεδονία της Θεσσαλονίκης» και το «Διεθνές Αεροδρόμιο Νίκος Καζαντζάκης του Ηρακλείου».

H Aegean Air πραγματοποιεί δρομολόγια σε 48 προορισμούς (15 προορισμούς εσωτερικού και 33 προορισμούς εξωτερικού). Τα δρομολόγια εσωτερικού της Aegean Airlines εξυπηρετούν τους προορισμούς: Αθήνα, Χανιά, Χίο, Αλεξανδρούπολη, Ηράκλειο, Θεσσαλονίκη, Καλαμάτα, Κέρκυρα, Κώ, Μύκονο, Μυτιλήνη, Ρόδο, Σάμο, Σαντορίνη, και Σητεία. Τα δρομολόγια εξωτερικού της Aegean Airlines εξυπηρετούν τους προορισμούς: Αμβούργο, Άμστερνταμ, Αμπερντήν, Αννόβερο, Βαρκελώνη, Βενετία, Βερολίνο, Βρυξξέλες, Γλασκώβη, Δουβλίνο, Εδιμβούργο, Κάιρο, Κωνσταντινούπολη, Λάρνακα, Λισσαβόνα, Λονδίνο, Μαδρίτη, Μάντσεστερ, Μιλάνο, Μόναχο, Μόσχα, Μπέλφαστ, Μπολόνια, Νέα Υόρκη, Νίκαια, Ντίσελντορφ, Παρίσι, Πόρτο, Ρώμη, Στουτγάρδη, Στρασβούργο, Τέλ Αβίβ και Φρανκφούρτη.

Η Aegean Air συνεργάζεται με συμφωνία πτήσεων κοινού κωδικού (code-share agreements) με τις εξής αεροπορικές: Lufthansa, για συντονισμένες ανταποκρίσεις μεταξύ των πτήσεών τους που συνδέουν μέσω Φρανκφούρτης και Μονάχου: Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο, Χανιά και Ρόδο με Παρίσι, Βρυξέλλες, Άμστερνταμ, Βερολίνο, Ανόβερο και Αμβούργο, TAP Portugal για πτήσεις από Αθήνα και Θεσσαλονίκη προς Λισσαβώνα, Brussels Airlines για καθημερινές πτήσεις μεταξύ Αθήνας και Βρυξελλών και bmi (British Midland International) για πτήσεις απο Αθήνα σε έξι τελικούς προορισμούς στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιρλανδία.

Η airtickets.gr® σας προσφέρει χρήσιμες πληροφορίες για την κράτηση και αγορά φθηνών αεροπορικών εισιτηρίων για πτήσεις με την Aegean Airlines αλλά και όλες τις υπόλοιπες αεροπορικές εταιρείες όπως οι, Aegean, Olympic Air, Cyprus Airways, Alitalia, Lufthansa, Swiss, British, Iberia, Czech, KLM, Delta, LOT, Air France, Turkish, Aeroflot, Austrian, easyJet, TAP Portugal, Thai Airways, SAS, Egyptair, Tarom, Ryanair, bmi, και Wizz Αir.

Star Alliance Miles Card-Star Alliance, Aegean Airlines

Η Aegean Airlines, μέλος της Star Alliance, σας δίνει την δυνατότητα με κάθε πτήση σας να μεταφέρετε τα μίλια σας σε κάθε πτήση με αεροπορική εταιρεία μέλος της Star Alliance. Κλείστε μια πτήση με την airtickets.gr, πετάξτε με την Aegean Airlines και συγκεντρώστε μίλια ταξιδίων που θα έχετε τη δυνατότητα να εξαργυρώσετε με ένα αεροπορικό εισιτήριο σε ένα από τα 28 μέλη της Star Alliance.

Επιτρεπόμενα Όρια Αποσκευών Aegean Airlines

   - Επιτρεπόμενα όρια αποσκευών
Επιβάτες της GoLight κατηγορίας δικαιούνται να μεταφέρουν μαζί τους 1 αποσκευή για πτήσεις Εσωτερικού με προπληρωμή €15 ή πληρώνοντας στο αεροδρόμιο €25, για Κοντινές Πτήσεις Εξωτερικού €20 και €35 αντίστοιχα, για Μακρινές Πτήσεις Εξωτερικού €30 και €45 αντίστοιχα. Επιβάτες της Flex κατηγορίας δικαιούνται να μεταφέρουν μαζί τους Δωρεάν 1 αποσκευή έως και 23 κιλά και οι Επιβάτες της κατηγορίας Business δικαιούνται να μεταφέρουν μαζί τους 2 αποσκευές έως και 32 κιλά το κάθε ένα.

Χειραποσκευές: Κάθε Επιβάτης δικαιούται να μεταφέρει μαζί του στην καμπίνα των επιβατών 1 χειραποσκευή έως και 8 κιλά με μέγιστες διαστάσεις 55εκ X 40εκ. X 20εκ.
Επιπλέον Αποσκευή: Για μεταφορά επιπλέον αποσκευής με προπληρωμή και πληρωμή στο αεροδρόμιο, Επιβάτες για Πτήσεις Εσωτερικού με θέσεις σε όλες τις κατηγορίες €15 και €25 αντίστοιχα, για Κοντινές Πτήσεις Εξωτερικού €20 και €35 αντίστοιχα και για Μακρινές Πτήσεις Εξωτερικού €30 και €45 αντίστοιχα.
Βρέφη: για Βρέφη μέχρι 2 ετών, οι Επιβάτες δικαιούνται επιπλέον βάρος 23 κιλά και ένα πτυσσόμενο παιδικό καροτσάκι.
Κοντινές Πτήσεις Εξωτερικού: σε Κύπρος, Ιταλία, Αυστρία, Γερμανία, Ουγγαρία, Τσεχία, Τουρκία, Ισραήλ, Πολωνία, Ελβετία
Μακρινές Πτήσεις Εξωτερικού: σε Γαλλία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ισπανία, Σουηδία, Οι προπληρωμές μπορούν να πραγματοποιηθούν μέχρι και 2 ώρες πριν την αναχώρηση της πτήσης. Για Πτήσεις από/ προς Ελλάδα, Ρωσία, Ουκρανία, Γεωργία, Αθήνα-Φρανκφούρτη και Αθήνα-Μόναχο, Επιβάτες με Οικονομική θέση δικαιούνται 1 αποσκευή μέχρι και 23 κιλά και Επιβάτες Business Class δικαιούνται 2 αποσκευές μέχρι και 32 κιλά η κάθε μία.

   - Επικίνδυνα υλικά και απαγορευμένα είδη
Σύμφωνα με τους κανονισμούς της Aegean Airlines, επικίνδυνο υλικό και απαγορευμένο είδος θεωρείται κάθε εκρηκτική ή εύφλεκτη ύλη που θέτει σε κίνδυνο την υγεία των επιβατών και του πληρώματος ή την ασφάλεια του αεροσκάφους και των προσωπικών αντικειμένων που μεταφέρει.

Διαβατήρια και Visa

Πριν από το ταξίδι με Aegean Airlines, ο επιβάτης είναι υποχρεωμένος να προσκομίσει όλα τα απαραίτητα ταξιδιωτικά έγγραφα που αφορούν στην έξοδό του από την χώρα αναχώρησης καθώς και την είσοδό του στην χώρα προσέλευσης, αλλά και τη μετακίνησή του εντός της χώρας.

Η airtickets.gr®, πρωτοπόρος στο χώρο του ηλεκτρονικού επιχειρείν, σας παρέχει τη δυνατότητα αναζήτησης και κράτησης αεροπορικών εισιτηρίων, ξενοδοχείου, ενοικίασης αυτοκινήτου και άλλων ταξιδιωτικών υπηρεσιών όπως αγορά ακτοπλοϊκών εισιτηρίων και ολοκληρωμένων ταξιδιωτικών πακέτων. Επωφεληθείτε των πρωτοποριακών υπηρεσιών μέσω του site μας και κλείστε εύκολα και γρήγορα το δικό σας ταξίδι με μοναδικά ταξιδιωτικά εργαλεία: Υour Price, airtickets Trends, airtickets Today, airtickets Alert, tours και transfers.
Αλεξανδρούπολη
 
€ 63
null - Αλεξανδρούπολη: 63€
Αμάν
 
€ 206
null - Αμάν: 206€
Αμπου Ντάμπι
 
€ 372
null - Αμπου Ντάμπι: 372€
Βαρκελώνη
 
€ 155
null - Βαρκελώνη: 155€
Βαρσοβία
 
€ 126
null - Βαρσοβία: 126€
Βελιγράδι
 
€ 101
null - Βελιγράδι: 101€
Βερολίνο
 
€ 131
null - Βερολίνο: 131€
Βιέννη
 
€ 119
null - Βιέννη: 119€
Βουδαπέστη
 
€ 115
null - Βουδαπέστη: 115€
Βουκουρέστι
 
€ 107
null - Βουκουρέστι: 107€
Γενεύη
 
€ 162
null - Γενεύη: 162€
Δρέσδη
 
€ 242
null - Δρέσδη: 242€
Ζυρίχη
 
€ 135
null - Ζυρίχη: 135€
Ηράκλειο
 
€ 62
null - Ηράκλειο: 62€
Θήρα
 
€ 63
null - Θήρα: 63€
Θεσσαλονίκη
 
€ 62
null - Θεσσαλονίκη: 62€
Ιωάννινα
 
€ 62
null - Ιωάννινα: 62€
Κάιρο
 
€ 277
null - Κάιρο: 277€
Κάλυμνος
 
€ 149
null - Κάλυμνος: 149€
Κέρκυρα
 
€ 63
null - Κέρκυρα: 63€
Καβάλα
 
€ 62
null - Καβάλα: 62€
Κεφαλλονιά
 
€ 122
null - Κεφαλλονιά: 122€
Κεντρικά Γραφεία Aegean Airlines:
Βιλτανιώτη 31, 145 64 Κηφισιά, Αθήνα
  • Aegean Airlines
  • Aegean Airlines
  • Aegean Airlines
  • Aegean Airlines