Πέμπτη 5 Μαρτίου 2015

Αναζήτηση Δρομολογίων

Cyclades Fast Ferries
Pamediakopes.gr > Ακτοπλοϊκά Εισιτήρια > Cyclades Fast Ferries

Δρομολόγια Πλοίων με Cyclades Fast Ferries

H ακτοπλοϊκή εταιρεία Cyclades Fast Ferries δραστηριοποιείται στις ελληνικές θάλασσες από το 1989. H Cyclades Fast Ferries πραγματοποιεί δρομολόγια από το λιμάνι της Ραφήνας προς τα νησιά των Κυκλάδων Άνδρο, Τήνο και Μύκονο. Το λιμάνι είναι το δεύτερο κυριότερο λιμάνι της Αττικής και εξυπηρετεί δρομολόγια καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου. Το λιμάνι της Ραφήνας μπορεί να το προσεγγίσει κανείς με αυτοκίνητο μέσω της Αττικής Οδού, αλλά και με τα μέσα συγκοινωνίας. Από το Πεδίο του Άρεως αναχωρούν καθημερινά συχνά δρομολόγια λεωφορείων ΚΤΕΛ προς το λιμάνι της Ραφήνας. Η διαδρομή διαρκεί περίπου 1 ώρα και το εισιτήριο κοστίζει 2,20€.

To Pamediakopes.gr σας προσφέρει χρήσιμες, γενικές πληροφορίες για την αγορά και παραλαβή των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων σας με την Cyclades Fast Ferries αλλά και όλες τις υπόλοιπες ακτοπλοϊκές εταιρείες.

Δρομολόγια Cyclades Fast Ferries

  • Το 2007 η ακτοπλοϊκή εταιρεία Cyclades Fast Ferries ναυπήγησε το πλοίο Θεολόγος Π., ένα σύγχρονο επιβατηγό και οχηματαγωγό πλοίο. Η συνολική χωρητικότητα του πλοίου αγγίζει τους 1200 επιβάτες και τα 400 οχήματα ή διαφορετικά 70 φορτηγά.
  • Τα δρομολόγια του πλοίου Θελολόγος Π. της ακτοπλοϊκής εταιρείας Cyclades Fast Ferries αναχωρούν από το λιμάνι της Ραφήνας και εξυπηρετούν τα νησιά Άνδρο, Τήνο και Μύκονο. Τα δρομολόγια γίνονται πιο συχνά κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου και είναι καθημερινά.

Χρήσιμα Cyclades Fast Ferries

  • Για την ακτοπλοϊκή εταιρεία Cyclades Fast Ferries, παιδιά ηλικίας μέχρι και 4 χρονών δικαιούνται 100% έκπτωση επί του προβλεπόμενου ναύλου.



  • Παιδιά ηλικίας από 4 χρονών μέχρι και 11 χρονών μπορούν να εκδώσουν παιδικό εισιτήριο στο οποίο αντιστοιχεί έκπτωση 50% επί του προβλεπόμενου ναύλου.

Κλείστε Ακτοπλοϊκά Εισιτήρια με την Cyclades Fast Ferries

Το Pamediakopes.gr προσφέρει ακτοπλοϊκά εισιτήρια της Cyclades Fast Ferries για όλα τα δρομολόγια των πλοίων της εταιρείας προς Κυκλάδες από το λιμάνι της Ραφήνας. Μπορείτε να κάνετε εύκολα αναζήτηση και να επιλέξετε το ακτοπλοϊκό δρομολόγιο που σας εξυπηρετεί, εύκολα και άμεσα. Η κράτηση πραγματοποιείται σε πραγματικό χρόνο χρησιμοποιώντας την πιστωτική σας κάρτα ή κάνοντας την κράτηση με τη βοήθεια του προσωπικού του Pamediakopes.gr. Το εισιτήριό σας είναι έντυπο και παραλαμβάνεται είτε από τα γραφεία μας είτε κατευθείαν από το λιμάνι της αναχώρησης, απλά με τη χρήση του κωδικού που σας αποστέλλεται στην ηλεκτρονική σας διεύθυνση. Επίσης, μπορείτε να επιλέξετε να σας το αποστείλουμε με courier (ACS) με την οποία διαθέτουμε ειδικές μειωμένες τιμές.

Γιατί με το pamediakopes;

Οι καλύτερες τιμές

Ελέγχουμε συνεχώς τις τιμές μας προκειμένου να σας προσφέρουμε τις χαμηλότερες της αγοράς σε αεροπορικά εισιτήρια, ακτοπλοϊκά εισιτήρια, ξενοδοχεία κλπ.

Έχουμε την εμπειρία

Με περισσότερους από 250.000 ευχαριστημένους ταξιδιώτες, η ομάδα μας μπορεί να εγγυηθεί την άψογη εξυπηρέτησή σας.

Θα είμαστε δίπλα σας

Πριν και κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας ώστε να σας βοηθήσουμε σε κάθε πιθανή δυσκολία.

Ταξιδιωτική Ασφάλιση

Το Pamediakopes.gr σε συνεργασία με τη Mondial Assistance, τη μεγαλύτερη εταιρεία ταξιδιωτικής ασφάλισης στον κόσμο, σας παρέχει τη δυνατότητα αγοράς ενός προγράμματος ταξιδιωτικής ασφάλισης για το επικείμενο ταξίδι σας! Μόνη προϋπόθεση να είστε κάτοικος Ελλάδας ή Κύπρου. Ξεκινήστε τώρα!

Ταξιδιωτικοί Οδηγοί

Ιδέες και πληροφορίες σχετικά με μετακινήσεις, διασκέδαση και αξιοθέατα για να οργανώσετε το ταξίδι σας σε δημοφιλείς προορισμούς της Ελλάδας και του εξωτερικού. Ξεκινήστε τώρα!

Συχνές Ερωτήσεις FAQ

Ιδέες για ταξίδι στο e-mail σας!

Λάβετε μοναδικές προσφορές χρήσιμες ταξιδιωτικές πληροφορίες και αφιερώματα σε προορισμούς

Ακολουθήστε μας:
e-Travel A.E. Το pamediakopes.gr είναι Ελληνικό ταξιδιωτικό γραφείο εγκεκριμένο από τον EOT και την IATA
Περισσότερα για την εταιρία μας
pamediakopes.gr | Ευελπίδων 61-63, 11362, Αθήνα
Εξυπηρέτηση Πελατών: 213 018 4000

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου