Σάββατο 7 Μαρτίου 2015


Αναζήτηση Δρομολογίων

     
 
Blue Star Ferries
Pamediakopes.gr > Ακτοπλοϊκά Εισιτήρια > Blue Star Ferries

Δρομολόγια Πλοίων με Blue Star Ferries

H ακτοπλοϊκή εταιρεία Blue Star Ferries ιδρύθηκε το 1992 και πραγματοποιεί δρομολόγια από Πάτρα προς Ηγουμενίτσα, Κέρκυρα (τους καλοκαιρινούς μήνες) και Μπάρι και από την πλευρά του Αιγαίου από Πειραιά προς Πάτμο, Λέρο, Κω, Ρόδο, Σύρο, Αμοργό (Κατάπολα και Αιγιάλη), Κάλυμνο, Αστυπάλαια, Νίσυρο, Τήλο, Πάρο, Νάξο, Καστελλόριζο, Ίο, Σαντορίνη, Ηρακλειά, Σχοινούσα, Κουφονήσι, Δονούσα, Τήνο, Μύκονο. Από Ραφήνα αναχωρούν δρομολόγια προς Άνδρο, Τήνο και Μύκονο. Η ακτοπλοϊκή εταιρεία Blue Star Ferries έχει πιστοποίηση ποιότητας ISO 9001.

To Pamediakopes.gr σας προσφέρει χρήσιμες, γενικές πληροφορίες για την αγορά και παραλαβή των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων σας με την Blue Star Ferries αλλά και όλες τις υπόλοιπες ακτοπλοϊκές εταιρείες.

Δρομολόγια Blue Star Ferries

  • Ο στόλος της Blue Star Ferries αποτελείται από τα πλοία Blue Star 1, 2, Blue Star Paros, Blue Star Naxos, Blue Star Ithaki, Superferry II, Blue Horizon και Διαγόρας. Τα Blue Star 1, 2 τρέχουν με μέγιστη ταχύτητα 28 κόμβους και χωρούν 1890 επιβάτες και 850 αμάξια. Το Blue Star Paros φθάνει τη ταχύτητα 26 κόμβους και χωράει 1440 επιβάτες και 240 αμάξια. Το Blue Star Naxos αγγίζει τους 25 κόμβους και χωράει 1450 επιβάτες και 240 αμάξια. To Blue Star Ithaki τρέχει με 25 κόμβους και χωράει 1313 επιβάτες και 250 αμάξια. Το Superferry II φθάνει ταχύτητα έως 19,5 κόμβους και χωράει 1530 επιβάτες και 260 αμάξια. Το Blue Horizon τρέχει με 23 κόμβους και χωράει 1510 επιβάτες και 900 αμάξια και τέλος το Διαγόρας τρέχει με 22 κόμβους και χωράει 1468 επιβάτες και 270 αμάξια.
  • Το πλοίο Blue Horizon πραγματοποιεί 7 δρομολόγια ανά εβδομάδα από την Πάτρα προς Ηγουμενίτσα, Κέρκυρα τους καλοκαιρινούς μήνες και Μπάρι. Το Superferry II αναχωρεί από Ραφήνα μόνο και πραγματοποιεί δρομολόγια προς Άνδρο, Τήνο και τέλος Μύκονο.

Χρήσιμα Blue Star Ferries

  • Το πλοίο Διαγόρας αναχωρεί πάντα από τις πύλες E1 και E2 και εξυπηρετεί δρομολόγια προς τα Δωδεκάνησα και τις Κυκλάδες.
  • Τo πλοίo Blue Star Paros αναχωρεί προς Πάρο, Νάξο και Σαντορίνη από την πύλη Ε6 για τους επιβάτες και Ε7 για επιβάτες και οχήματα. To πλοίο Blue Star Naxos αναχωρεί προς Σύρο, Ίο, Αμοργό, Ηρακλειά, Σχοινούσα, Κουφονήσι, Κάλυμνο, Αστυπάλαια από την πύλη E6 για επιβάτες μόνο και Ε7 για επιβάτες και οχήματα.
  • To Blue Star Ithaki αναχωρεί από Πειραιά προς Σύρο, Τήνο και Μύκονο από την πύλη Ε6 για επιβάτες μόνο και E7 για επιβάτες και οχήματα.
  • Παιδιά ηλικίας έως 4 ετών δικαιούνται 100% έκτπωση στο εισιτήριό τους. Παιδιά ηλικιίας από 4 έως 10 ετών, πολύτεκνοι, συνταξιούχοι του ΝΑΤ, ανάπηροι πολέμου και οι συνοδοί τους, άτομα με ειδικές ανάγκες, φοιτητές και οπλίτες της Δωδεκανήσου δικαιούνται από 25 έως και 50% έκπτωση.

Κλείστε Ακτοπλοϊκά Εισιτήρια με την Blue Star Ferries

Το Pamediakopes.gr προσφέρει ακτοπλοϊκά εισιτήρια της Blue Star Ferries για όλα τα δρομολόγια των πλοίων της εταιρείας προς Ιόνιο, Ιταλία, Δωδεκάνησα και Κυκλάδες. Μπορείτε να κάνετε εύκολα αναζήτηση και να επιλέξετε το ακτοπλοϊκό δρομολόγιο που σας εξυπηρετεί, εύκολα και άμεσα. Η κράτηση πραγματοποιείται σε πραγματικό χρόνο χρησιμοποιώντας την πιστωτική σας κάρτα ή κάνοντας την κράτηση με τη βοήθεια του προσωπικού του Pamediakopes.gr. Το εισιτήριό σας είναι έντυπο και παραλαμβάνεται είτε από τα γραφεία μας είτε κατευθείαν από το λιμάνι της αναχώρησης, απλά με τη χρήση του κωδικού που σας αποστέλλεται στην ηλεκτρονική σας διεύθυνση. Επίσης, μπορείτε να επιλέξετε να σας το αποστείλουμε με courier (ACS) με την οποία διαθέτουμε ειδικές μειωμένες τιμές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου