Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2014

Αεροπορικά Εισιτήρια Καλαμάτα

Κλείστε φθηνά αεροπορικά εισιτήρια για Καλαμάτα. Ταξίδι για διακοπές ή για εργασία. Για όποιον λόγο και να ταξιδεύετε το Travelkiki βρίσκει για εσάς αεροπορικά εισητήρια για Καλαμάτα εύκολα και γρήγορα. Οργανώστε το ταξίδι σας και αφήστε το Travelkiki να σας κλείσει τα πιο φθηνά αεροπορικά εισιτήρια για Καλαμάτα!
Καλαμάτα

Πτήσεις από Ελλάδα για Καλαμάτα

Ψηφίζεται κάθε χρόνο ως η ομορφότερη πόλη της Πελοποννήσου. Διακρίνεται από ένα μοναδικό νεανικό παλμό, διαθέτει μοναδικό πλούτο αρχαιοτήτων και αρχαιολογικών χώρων και διοργανώνει ένα από τα πιο αξιόλογα και αξιοσέβαστα φεστιβάλ της Ελλάδας. Σωστά καταλάβατε, μιλάμε για την Καλαμάτα! Στο κέντρο του Μεσσηνιακού Κόλπου, η Καλαμάτα διαθέτει όλα τα χαρακτηριστικά μίας όμορφης κωμόπολης, σε συνδυασμό με αυτά των καλύτερων ελληνικών νησιών! Ιστορίατέχνεςπολιτισμός, νυχτερινή ζωή και το “τεράστιο”Φεστιβάλ Χορού της Καλαμάτας που συγκεντρώνει κορυφαία ονόματα της παγκόσμιας σκηνής σύγχρονου χορού – μερικές μόνο από τις ιδανικές αφορμές για να αναζητήσετε κι εσείς φθηνά αεροπορικά εισιτήρια για Καλαμάτα φέτος το καλοκαίρι. Φυσιολάτρες, καλλιτέχνες και party animals όλης της χώρας, στην Καλαμάτα θα βρείτε τον παράδεισό σας. Σε απόσταση αναπνοής από τις καλύτερες παραλίες της Ελλάδας, δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από άλλα παραθαλάσσια θέρετρα, ενώ οι ευκαιρίες για φθηνή διαμονή στην Καλαμάτα, την καθιστούν έναν προορισμό οικονομικά προσιτό. Μη χάνετε καιρό, οργανώστε κι εσείς το δικό σας ταξίδι στην Καλαμάτα!
Από Ελλάδα για Καλαμάτα μπορεί να πάει κανείς, μεταξύ άλλων, με απευθείας πτήσεις με τις
  • Αναχώρηση: Νοέμβριος 2014
1Σ
2Κ
3Δ
4Τ
5Τ
6Π
7Π
8Σ
9Κ
10Δ
11Τ
12Τ
13Π
14Π
15Σ
16Κ
17Δ
18Τ
19Τ
20Π
21Π
22Σ
23Κ
24Δ
25Τ
26Τ
27Π
28Π
29Σ
30Κ
100
67
33
Δείτε τις πτήσεις

Πληροφορίες για Καλαμάτα

Η Καλαμάτα είναι η πρωτεύουσα του νομού Μεσσηνίας και η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη τηςΠελοποννήσου, μετά την Πάτρα. Προορισμός ιδιαίτερα δημοφιλής λόγω του Φεστιβάλ Χορούπου διοργανώνει κάθε Ιούλιο τα τελευταία 20 χρόνια, η Καλαμάτα είναι μία πόλη ζωντανή με νεανική ενέργεια, που έχει να προσφέρει πολλά σε εσάς που αγαπάτε την ιστορία, την τέχνη, τον πολιτισμό και την καλοπέραση!

Η σημερινή Καλαμάτα χτίστηκε πάνω από τις αρχαίες Φαρές Μεσσηνίας και πήρε το όνομά της από τη θαυματουργή εικόνα της Παναγίας της Καλομάτας, η οποία βρέθηκε σε βυζαντινό μοναστήρι κατά την Οθωμανική περίοδο. Ο θρύλος λέει ότι η θαυματουργή της δράση έκανε ακόμα και τον Οθωμανό αγά να αλλαξοπιστήσει!
Η λίστα με τα σημεία ενδιαφέροντος στηνΚαλαμάτα είναι ατελείωτη, τρία όμως είναι τα μέρη που θα δι(τρι)χάσουν το ενδιαφέρον σας. Το φραγκικό κάστρο, το ιστορικό κέντρο που απλώνεται γύρω από αυτό και η μοδάτη, κοσμοπολίτικη και ιδανική για βουτιές παραλίατης Καλαμάτας. Όποιες και αν είναι οι προτιμήσεις σας, η Καλαμάτα είναι εδώ για να τις ικανοποιήσει!

Αεροδρόμιο

Το αεροδρόμιο της Καλαμάτας (Κρατικός Αερολιμένας Καλαμάτας "Καπετάν Βασ. Κωνσταντακόπουλος") βρίσκεται 9 χιλιόμετρα δυτικά της πόλης και είναι προσβάσιμο με λεωφορεία.

Μεταφορά και Μετακίνηση

Η μετακίνηση στην Καλαμάτα διεξάγεται με αστικά λεωφορεία και με ταξί. Οι τιμές των εισιτηρίων ξεκινούν από 1.10€, ενώ η χρέωση των ταξί εξαρτάται από τη διαδρομή την οποία θα ακολουθήσετε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου