Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2014

Άφιξη στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Ηρακλείου
Στο Ηράκλειο καταφτάνουν φθηνές πτήσεις από όλη την Ευρώπη με πτήσεις τσάρτερ. Οι προγραμματισμένες πτήσεις για το Ηράκλειο χρησιμοποιούν το ίδιο αεροδρόμιο. Αν και μικρό σε μέγεθος, το Διεθνές Αεροδρόμιο Νίκος Καζαντζάκης παρέχει εγκαταστάσεις ισάξιες μεγαλύτερων αεροδρομίων.
Καταφτάνοντας με μια πτήση για το Ηράκλειο, οι επιβάτες μπορούν να καλύψουν τις άμεσες ανάγκες τους: τράπεζες, ΑΤΜ και ανταλλακτήριο συναλλάγματος είναι διαθέσιμα μέσα στο αεροδρόμιο. Έξω από το αεροδρόμιο θα βρει κανείς ταξί και λεωφορεία με τακτικά δρομολόγια για την πόλη, ενώ υπάρχουν και αρκετές εταιρείες με ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα. Μέσα στον αεροδρόμιο υπάρχουν επίσης duty FREE καταστήματα και καφετέριες.
Μετακινήσεις μέσα στο Ηράκλειο και την Κρήτη
Η Κρήτη διαθέτει ένα σχετικά καλό σύστημα μεταφορών. Οι μετακινήσεις στο νησί είναι αρκετά εύκολες, χάρη στα τακτικά δρομολόγια των φέρι-μποτ και λεωφορείων. Τα λεωφορεία της Minoan Line με τα τακτικά τους δρομολόγια και τις λογικές τιμές, εξυπηρετούν τη βόρεια ακτή της Κρήτης. Μέσα στο Ηράκλειο θα βρείτε τα αστικά λεωφορεία, και οι δύο σταθμοί του Ηρακλείου αποτελούν τις αφετηρίες για τα υπεραστικά ταξίδια.
Για συντομότερες διαδρομές υπάρχουν τα ταξί, σε λογικές τιμές. Τα ταξί χρησιμοποιούν ταξίμετρο μέσα στην πόλη, με ημερήσια ή νυχτερινή ταρίφα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ταξί και για μεγαλύτερες διαδρομές, αν και είναι καλύτερο συνεννοηθείτε με τον οδηγό για την τιμή πριν ξεκινήσετε. Για μεγαλύτερη ανεξαρτησία, μπορείτε να νοικιάσετε αυτοκίνητο ή μοτοσικλέτα.
Κύρια αξιοθέατα μέσα και γύρω από το Ηράκλειο
Θα χρειαστείτε αρκετές μέρες για να εξερευνήσετε τους αρχαιολογικούς χώρους και τα μουσεία του Ηρακλείου. Σε κοντινή απόσταση από την πόλη βρίσκονται το Παλάτι της Κνωσού και η Φαιστός, δύο αρχαία Μινωικά μνημεία. Στο Ηράκλειο θα βρείτε επίσης το Μουσείο της Κρήτης καθώς και το παγκόσμιας φήμης Αρχαιολογικό Μουσείο του Ηρακλείου.
Στον "Θαλασσόκοσμο" μπορεί κανείς να μάθει για τη θαλάσσια ζωή που περιβάλλει την Κρήτη. Το Φαράγγι της Σαμαριάς είναι ιδανικό για μια κουραστική αλλά σίγουρα υπέροχη πεζοπορία. Οι γνώστες της αρχιτεκτονικής μπορούν να εξερευνήσουν το Ενετικό Φρούριο Κούλες και τα τείχη γύρω από την παλιά πόλη.
Ψώνια, φαγητό και νυχτερινή ζωή: κάτι για όλους
Το Ηράκλειο αποτελεί εμπορικό κέντρο της περιοχής με πολλές επιλογές για τα ψώνια σας. Εκμεταλλευτείτε τα φθηνά σας αεροπορικά εισιτήρια προς το Ηράκλειο για να βρείτε προσφορές από τοπ σχεδιαστές στην Οδό Δαιδάλου αλλά και στις υπαίθριες αγορές κατά την εξερεύνηση της υπέροχης αυτής πόλης.
Οι Έλληνες αγαπούν να βγαίνουν για φαγητό. Είτε απολαμβάνετε μια πραγματική ελληνική εμπειρία σε ένα τοπικό ταβερνάκι είτε τα λέτε με την παρέα σας σε ένα ουζερί, η Κρητική κουζίνα προσφέρει μια ποικιλία από μεζέδες, αλλά και τον παραδοσιακό Ελληνικό μουσακά και σουβλάκι.
Το απόγευμα δοκιμάστε να απολαύσετε τον καφέ σας σε μια καφετέρια χαζεύοντας τον κόσμο που περνάει. Τα μπαράκια της περιοχής προσφέρουν μουσική και διασκέδαση, ενώ τα κλάμπ παραμένουν ανοιχτά μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες για ολονύχτιο χορό.
Αρκετές δημοφιλείς αεροπορικές εταιρείες προσφέρουν πτήσεις προς N. Kazantzakis Airport, συμπεριλαμβανομένων των
  • Condor Flugdienst  Συνιστάται από το 23%
  • Aegean Airlines  Συνιστάται από το 82%
  • THOMAS COOK Airlines  Συνιστάται από το 31%
Στατιστικά πτήσεων για Ηράκλειο, Ελλάδα - το γνωρίζατε;
  • Αεροδρόμιο Ν. Καζαντζάκης (Ηράκλειο) (Ηράκλειο, Ελλάδα)
    • Αυτήν τη στιγμή, λειτουργούν 47 αεροπορικές εταιρείες από το N. Kazantzakis Airport.
    • To N. Kazantzakis Airport προσφέρει πτήσεις χωρίς στάση προς 87 πόλεις.
    • Κάθε εβδομάδα, τουλάχιστον 273 πτήσεις εσωτερικού και 175 διεθνείς πτήσεις αναχωρούν από N. Kazantzakis Airport.
Φθηνές πτήσεις προς τον προορισμό Ηράκλειο, Ελλάδα που βρέθηκαν πρόσφατα από τους ταξιδιώτες
Βάλτε τις ημερομηνίες μία φορά και αναζητήστε μέσω του TripAdvisor σε πολλές ιστοσελίδες για καλύτερες τιμές πτήσεων προς τον προορισμό Ηράκλειο.

Φθηνές πτήσεις προς Αθήνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου