Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2017

Ταξιδιωτικός oδηγός για ΗΡΑΚΛΕΙΟ


  Πληροφορίες  
  Κλίμα - Πότε να πάτε   Πρόγνωση καιρού
 
Η ιδανική εποχή για να επισκεπτεί κανείς την Κρήτη είναι φυσικά το καλοκαίρι. Κατα τη διάρκεια του καλοκαιριού επικρατεί ζέστη κάνοντας ιδανικό το κλίμα για εξερεύνηση της φυσικής ομορφιάς του νησιού που περιλαμβάνει εκπληκτικές παραλίες, όμορφα μονοπάτια και γραφικά χωριουδάκια.
  Τοποθεσία  
 
Η Κρήτη είναι το μεγαλύτερο νησί της Ελλάδος. Βρίσκεται στη νότια Ελλάδα , βρέχετα στα βόρεια από το Αιγαίο πέλαγος και στα νότια από το Λυβικό.
Διάβασε 1 ακόμα εμπειρία
  Πώς να φτάσετε   Χάρτης     ΚΤΕΛ Ηρακλείου - Λασιθίου
 
Στο Ηράκλειο μόλις 2 χιλιόμετρα από το κέντρο της πόλης βρίσκεται ο διαθνής αερολιμένας Ηρακλείου που εκτελεί πτήσεις εσωτερικού αλλά και εξωτερικού. Ειδικά κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού εκτελούνται απ' ευθείας πτήσεις charter από και προς πολλές πόλεις του εξωτερικού.
  Αφού φτάσετε  
  Διασκέδαση  
 
Η Κρήτη προσφέρει πολύ καλή νυχτερινή διασκέδαση μέχρι τις πρωινές ώρες. Σίγουρα θα μπορούσε να ικανοποιηθεί κάθε γούστο αφού υπάρχει ποικιλία διαφορετικών ειδών διασκέδασης. Συγκεκριμένα για το Ηράκλειο, γι αυτούς που αναζητούν έντονη νυχτερινή ζωή θα μπορέσουν σίγουρα να τη βρούν στα clubs Που είναι ανοικτά κατά τη διάρκεια του καλοκαριού πάνω στον παραλιακό δρόμο καθώς και μέσα στο κέντρο του Ηρακλείου. Υπάρχουν και κάποια ανοιχτά , χωρίς σκεπή clubs πάνω στην παραλιακή που προσφέρουν διασκέδαση τα ζεστά βράδυα του καλοκαιριού. Γι αυτούς που θέλουν ακόμα πιο έντονη νυχτερινή ζωή θα μπορούσαν να επισκεφθούν την Χερσόνησσο που βρίσκεται περίπου 30 χλμ εκτός Ηρακλείου. Για άτομα με χαμηλούς ρυθμούς υπάρχουν μερικές pub και μπαράκια για πιο χαμηλούς τόνους με έντεχνη ή ροκ μουσική μέσα στο κέντρο του Ηρακλείου.
  Φυσικά τοπία  
 
Στην Κρητη θα μπορέσετε να απολαύσετε φυσική ομορφιά, και όμορφες στιγμές. Το Ηράκλειο είναι η πρωτεύουσα τοης Κρήτης και είναι περισσότερο μία πόλη, παρ όλα αυτά μπορεί κανείς να δει το Ενετικό Κούλε στο λιμάνι , να επισκεφτεί χωριά κοντά στο Ηράκλιεο όπως είναι οι Αρχάνες, η Ροδιά με την απίστευτη πανοραμική θέα, η Αγία Πελαγία με τα μικρά όμορφα κολπάκια της όπως η Ψαρομούρα και ο Μονονάφτης , αλλά και την κεντρική παραλία που γεμίζει τους καλοκαιρινούς μήνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου