Σάββατο 18 Ιουνίου 2016

  • Προσφορές ακτοπλοϊκών εισιτηρίων Blue Star Ferries

    Το petas.gr σας δίνει τη δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα σε όλες τις προσφορές εισιτηρίων Blue Star Ferries και να βρείτε αυτήν που ταιριάζει σε εσάς! Απλά επιλέξτε μία από τις προσφορές Blue Star Ferries από την παρακάτω λίστα. Στην συνέχεια, κάντε την κράτησή σας χρησιμοποιώντας τη φόρμα κρατήσεων του petas.gr. Επιλέξτε τις ημερομηνίες που θέλετε να ταξιδέψετε, τον αριθμό εισιτηρίων και την κατηγορία θέσης (ανάλογα με την εκάστοτε προσφορά ακτοπλοϊκών εισητηρίων της Blue Star Ferries) και είστε έτοιμοι να ταξιδέψετε!

    Έκπτωση της Blue Star Ferries στα δρομολόγια προς/από Κω & Ρόδο

    Η Blue Star Ferries σας προσφέρει 20% έκπτωση στο εισιτήριο του Ι.Χ. σας στα δρομολόγια από Πειραιά προς Κω & Ρόδο και αντίστροφα. Απαραίτητη προϋπόθεση για να εξασφαλίσετε την έκπτωση είναι η ταυτόχρονη έκδοση των εισιτηρίων επιστροφής με αυτά της αναχώρησης σας. Στη γραμμή Πειραιάς-Κως-Ρόδος ταξιδεύουν τα πλοία Blue Star 1 & Blue Star 2. Επωφεληθείτε και από την οικογενειακή προσφορά και κερδίστε 20% έκπτωση στις τετράκλινες καμπίνες. Προκειμένου να εξασφαλίσετε την προσφορά της τετράκλινης καμπίνας δε χρειάζεται να προβείτε σε ταυτόχρονη έκδοση εισιτηρίων αναχώρησης και επιστροφής. Οι προσφορές αυτές είναι αυτόματα καταχωρημένες στο σύστημα, ούτως ώστε το μόνο που χρειάζεται, είναι να επιλέξετε δρομολόγια και να εκδώσετε τα εισιτήρια σας.
  • Χειμερινές προσφορές Blue Star Ferries για Δωδεκάνησα

    Ταξιδέψτε με φθηνά ακτοπλοϊκά εισιτήρια της Blue Star Ferries σε όλα τα δρομολόγια των Δωδεκανήσων από τις 10/12/12. Πιο συγκεκριμένα, παρέχεται έκπτωση 20% στην οικονομική θέση (από 30€). Η προσφορά ισχύει για περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων. Η ακύρωση ή η μετατροπή σε ανοικτής ημερομηνίας με προοπτική μελλοντικής χρήσης των εισιτηρίων που εμπίπτουν στην προσφορά επιτρέπεται. Τα εισιτήρια είναι ονομαστικά και δε μεταβιβάζονται σε άλλο επιβάτη. Οι τιμές που εμφανίζονται στο online σύστημα του petas.gr περιλαμβάνουν ήδη την έκπτωση. Ισχύει επίσης οικογενειακή προσφορά για τετράκλινες καμπίνες εσωτερικές ή εξωτερικές με έκπτωση 25%. Η οικογενειακή προσφορά αφορά στους εξής συνδυασμούς κρατήσεων: Τέσσερις ενήλικες, ή τρεις ενήλικες και ένα παιδί, ή δύο ενήλικες και δύο παιδιά. Η προσφορά υπολογίζεται και παρέχεται αυτόματα από το online σύστημα κρατήσεων του petas.gr.
  • Χειμερινές προσφορές Blue Star Ferries για Κυκλάδες

    Ταξιδέψτε με φθηνά ακτοπλοϊκά εισιτήρια της Blue Star Ferries σε όλα τα δρομολόγια των Κυκλάδων από τις 10/12/12. Παρέχεται έκπτωση 20% στην οικονομική θέση (από 23€), 20% στις καμπίνες και 10% στη διακεκριμένη θέση. Η προσφορά ισχύει για περιορισμένο αριθμό θέσεων. Είναι εφικτή η ακύρωση των εκπτωτικών εισιτηρίων, ή η μετατροπή τους σε ανοικτής ημερομηνίας, ώστε να πραγματοποιηθεί το ταξίδι σας σε άλλη ημερομηνία. Τα εισιτήρια είναι ονομαστικά και δε μεταβιβάζονται σε άλλο επιβάτη. Η έκπτωση εμφανίζεται αυτόματα στο σύστημα. Ισχύει επίσης οικογενειακή προσφορά για τετράκλινες καμπίνες εσωτερικές ή εξωτερικές με έκπτωση 25%. Η οικογενειακή προσφορά ισχύει για τους εξής συνδυασμούς κρατήσεων: Τέσσερις ενήλικες, ή τρεις ενήλικες και ένα παιδί, ή δύο ενήλικες και δύο παιδιά. Η προσφορά υπολογίζεται και παρέχεται αυτόματα από το online σύστημα κρατήσεων του petas.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου